17:36 uur 25-10-2018

Pershing Square kondigt investering in Hilton Worldwide Holdings Inc. aan

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Pershing Square Capital Management, L.P. (‘PSCM’) heeft vandaag een nieuwe investering aangekondigd in Hilton Worldwide Holdings Inc. (‘Hilton’) (NYSE: HLT).

PSCM heeft 10,9 miljoen aandelen van Hilton verworven, goed voor een belang van 3,7% in het bedrijf. Tegen de huidige marktwaarde vertegenwoordigt deze investering ongeveer 13,9% van de nettovermogenswaarde van Pershing Square Holdings, Ltd. (LN: PSH) (LN: PSHD) (NA: PSH) en een aanzienlijk kleiner percentage van de portfolio’s van de PSCM-privéfondsen. Pershing Square is van plan om deze investering in meer detail te bespreken in haar derde kwartaalbrief en oproep voor beleggers.

Over Pershing Square Capital Management, L.P.

Pershing Square Capital Management, L.P. (‘Pershing Square’) is gevestigd in New York City en is een SEC-geregistreerde beleggingsadviseur voor beleggingsfondsen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

 

Contacts

Pershing Square Capital Management, L.P.
Fran McGill, 212-909-2455
McGill@persq.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr