10:44 uur 24-10-2018

Business Reply wint prestigieuze Oracle Excellence Award for Specialized Partner of the Year – EMEA in ERPM Cloud

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Oracle heeft vandaag Business Reply de 2018 Oracle Excellence Award for Specialized Partner of the Year – EMEA in ERPM Cloud toegekend.

De Oracle Excellence Awards for Specialized Partner of the Year – EMEA erkent Business Reply voor haar uitstekende werk bij het stimuleren van klantensucces met het ERP Cloud-aanbod. Oracle-partners versnellen innovatie en klanten upgraden naar de cloud. Van bedrijfsplanning en implementatie, tot connectiviteit en datacenterdiensten, Oracle PartnerNetwork (OPN)-leden bieden de ondersteuning en diensten die nodig zijn om de waarde van Oracle Cloud-oplossingen voor de organisatie van klanten te maximaliseren, en het netwerk biedt zijn leden unieke kansen om hun bedrijf te versnellen en uit te breiden.

Business Reply is een Platinum Cloud Select-lid van Oracle PartnerNetwork (OPN). Business Reply ontving de 2018 Oracle Excellence Award for Specialized Partner of the Year – EMEA in ERPM Cloud voor het demonstreren van een uitstekende en innovatieve oplossing op basis van Oracle-producten.

De Oracle Excellence Awards for Specialized Partner of the Year – EMEA stimuleert innovatie door Oracle PartnerNetwork (OPN)-leden die gebruik maken van de producten en technologie van Oracle om waarde te creëren voor klanten en nieuwe zakelijke mogelijkheden te genereren.

Business Reply, het bedrijf van de Reply Group gericht op Oracle SAAS, heeft op tijd de voordelen van de cloud kunnen inzien. Het heeft Europese bedrijven geholpen om inzicht te krijgen in het potentieel van de cloud, zodat ambitieuze ERP cloud-projecten die in staat zijn om het bedrijf en de diensten diepgaand te transformeren, leven werd ingeblazen.

Business Reply vormt een referentiepunt onder bedrijven voor ERP- en Corporate Governance-diensten en garandeert een grondige kennis van bedrijfsprocessen en een sterke technische expertise op het gebied van Oracle-toepassingsoplossingen.

Filippo Rizzante, CTO bij Reply, stelde: “We zijn enorm verheugd dat we de prijs voor Specialized Partner of the Year: ERPM Cloud – EMEA hebben gewonnen. Doorlopende investeringen in innovatie en onderzoek en ontwikkeling waren van cruciaal belang voor het creëren van de meest innovatieve ERP Cloud-projecten op basis van Oracle-technologieën. De relatie en samenwerking met Oracle hebben een belangrijke rol gespeeld bij het succes van Business Reply, en hebben het team in staat gesteld om innovatie in stand te houden naarmate het Oracle-platform evolueert.”

“Business Reply heeft blijk gegeven van een uitstekend niveau van innovatie bij het leveren van beproefde, op Oracle gebaseerde ERP Cloud-oplossingen die de belangrijkste zakelijke uitdagingen van onze gezamenlijke klanten oplossen,” aldus Javier Torres, Vice President Alliances & Channels, Oracle EMEA. “We feliciteren Business Reply voor het behalen van de 2018 Oracle Excellence Award for Specialized Partner of the Year – EMEA in ERPM Cloud. Deze prestatie getuigt van hun toewijding aan uitmuntendheid en aan het bieden van oplossingen aan klanten die werkelijke waarde en resultaten voor het bedrijf genereren.”

Over Business Reply

Business Reply, het bedrijf van de Reply Group dat gespecialiseerd is in het creëren van geïntegreerde systemen op basis van Oracle-toepassingssuites, is een Oracle Platinum Cloud Select Partner. Met meer dan 18 jaar ervaring en meer dan 80 voltooide projecten vormt Business Reply een referentiepunt onder bedrijven voor ERP- en Corporate Governance-diensten. Business Reply is sterk gericht op digitale transformatie en dankzij investeringen in innovatie en onderzoek en ontwikkeling en een proces van voortdurende training en specialisatie van haar medewerkers, was het bedrijf de eerste Italiaanse Oracle-partner die projecten op Oracle ERP Cloud, OTM Cloud en Service Cloud realiseerde. In 2018 werd Business Reply erkend door Oracle: ‘Cloud Excellence Implementer’, voor het bieden van een superieure klantervaring door middel van succesvolle Oracle HCM Cloud Services-implementaties.

Over Oracle PartnerNetwork

Oracle PartnerNetwork (OPN) is het partnerprogramma van Oracle dat partners een gedifferentieerd voordeel biedt bij het ontwikkelen, verkopen en implementeren van Oracle-oplossingen. OPN biedt middelen om gespecialiseerde kennis van de producten en oplossingen van Oracle te trainen en te ondersteunen en heeft zich ontwikkeld om het groeiende productportfolio, de partnerbasis en de zakelijke kansen van Oracle te erkennen. De sleutel tot de nieuwste uitbreidingen van OPN is de mogelijkheid voor partners om te worden erkend en beloond voor hun investering in Oracle Cloud. Partners die contact onderhouden met Oracle zullen hun Oracle Cloud-expertise en -succes bij klanten kunnen differentiëren via het OPN Cloud-programma – een innovatief programma dat een aanvulling vormt op bestaande OPN-programmageniveaus met erkenningsniveaus en progressieve voordelen voor partners die werken met Oracle Cloud. Ga voor meer informatie naar: http://www.oracle.com/partners.

Handelsmerken

Oracle en Java zijn geregistreerde handelsmerken van Oracle en/of haar dochterondernemingen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

 

Contacts

Reply
Fabio Zappelli
f.zappelli@reply.com
of
Aaron Miani
a.miani@reply.com

 

Check out our twitter: @NewsNovumpr