09:14 uur 18-10-2018

project44 en Gatehouse Logistics maken exclusieve samenwerking bekend

CHICAGO en NØRRESUNDBY, Denemarken–(BUSINESS WIRE)–

Multinationale samenwerking levert transportzichtbaarheid in heel Europa en Noord-Amerika

project44 (p44) en Gatehouse Logistics hebben vandaag samen bekendgemaakt dat ze een exclusieve, multinationale overeenkomst hebben gesloten dat veilige en geautoriseerde toegang geeft tot het grootste zichtbaarheidsnetwerk van Noord-Amerika en Europa. Uiteindelijk zal het vermogen voor beide technologieaanbieders verbeteren om zichtbaarheidsoplossingen te leveren in meerdere transportmodi en regio’s.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20181017005876/nl/

End-to-end zichtbaarheid van de toeleveringsketen voor complexe globale organisaties die globale operaties willen monitoren, efficiëntie willen verhogen en de algemene gebruikerservaring willen verbeteren. Deze eerste multinationale samenwerking in z’n soort maakt belangrijke transportprocessen zichtbaar, zodat globale organisaties accuraat inzicht hebben in en proactief kunnen reageren op alle events in hun toeleveringsketen met de ‘snelheid van een gedachte’.

Gatehouse Logistics CEO Jesper Bennike merkte op dat, “project44 en Gatehouse Logistics zich al jaren sterk maken voor het belang van data met hoge betrouwbaarheid. Deze samenwerking sluit aan bij de kernbelofte van beide bedrijven om de meest complete oplossing voor globale zichtbaarheid te bieden uitsluitend aangedreven door veilige real-time informatie van hoge kwaliteit.”

Sinds 1992 is Gatehouse Logistics een vooraanstaande speler op het gebied van het veilig delen van gegevens in de toeleveringsketen, en de broodnodige zichtbaarheid van inkomende en uitgaande logistiek. ghTrack is neutrale en hardware-agnostische datasharingservice die voldoet aan GDPR, waardoor Gatehouse Logistics het grootste netwerk van telematische systemen in heel Europa kan bouwen. Ook heeft project44 snel de leiding op zich genomen op het gebied van geavanceerde zichtbaarheid in Noord-Amerika door het grootste en meest inclusieve netwerk van capaiteitsaanbieders verbonden via ELD, telematica, directe API koppelingen, app-less tracking, en smartphone-applicaties.

Met deze samenwerking hebben klanten van project44 en Gatehouse Logistics nu onmiddellijke actieve toegang tot een netwerk van 175.000 multimodale transporteurs – bestaand uit 90.000 aanbieders in Noord-Amerika en 85.000 in Europa. Implementatieprocessen zijn ook versneld om alle klanten snel en zonder problemen te onboarden en snelle time-to-value te realiseren.

“Zichtbaarheid is het belangrijkste initiatief voor toeleveringsketens. Een recordaantal Noord-Amerikaanse en Europese bedrijf investeert in real-time zichtbaarheidsplatforms die ofwel stand-alone worden gebruikt ofwel met een TMS, CRM, WMS of ERP,” zei oprichter en CEO van project44 Jett McCandless. “Deze samenwerking versnelt de snelheid waarmee fabrikanten, detailhandelaars, ecommerce-aanbieders, distributeurs, expediteurs, en 3PL’s kunnen succesvol de voordelen van end-to-end zichtbaarheid realiseren door te werken met een enkele zichtbaarheidsaanbieder voor alle transporten onafhankelijk de geografische locatie.”

Voor meer informatie over deze exclusieve samenwerking of om een demo af te spreken, bezoekhttps://get.project44.com/ghl-partnership/ . Executive leiders van project44 en Gatehouse Logistics zullen aanwezig zijn bij de 35e International Supply Chain Conference in Berlijn (17-19 oktober 2018) gehosted door BVL. Editors die de BVL Conference bijwonen zijn op 17 oktober welkom op een receptie in Gartenlounge II om 14:00 voor een exclusieve briefing.

Over project44:

project44 is ‘s werelds vooraanstaande geavanceerde zichtbaarheidsplatform voor transporteurs en externe logistieke bedrijven. project44 verbindt, automatiseert en geeft zichtbaarheid aan belangrijke transportprocessen om inzichten te versnellen en deze sneller in actie om te zetten. Door gebruik te maken van het project44 cloudgebaseerde platform, kunnen organisaties operationele efficiëntie vergroten, kosten besparen, transportprestaties verbeteren en hun klanten een uitzonderlijke Amazon-achtige ervaring geven. Verbonden met meer dan 175.000 transporteurs wereldwijd en met complete dekking voor alle ELD en telematische apparaten op de markt, ondersteunt project44 alle transportmodi en transporttypes, inclusief Parcel, Final-Mile, Less-than-Truckload, Volume Less-than-Truckload, Truckload, Rail, Intermodal, en Ocean. Voor meer informatie, bezoek www.project44.com..

Over GateHouse Logistics A/S:

GateHouse Logistics is de merkeigenaar van ghTrack, een compleet neutrale en onafhankelijke cloudgebaseerde datasharingservice die baanbrekend is voor de manier waarop bedrijfskritische gegevens veilig door de gehele toeleveringsketen worden gedeeld. Het is ook de perfecte basis voor opkomende slimme sectoren inclusief IoT-ontwikkelingen. ghTrack geeft alle belanghebbenden in de toeleveringsketen de langverwachte real-time end-to-end zichtbaarheid. Het aggregeert positie- en sensorgegevens van alle transportmodi en presenteert ze als een eenheid en logische gegevensstroom voor simpele integratie in een bedrijfssysteem, ghTrack is de meest gebruikte, veiligste en GDPR-compliant datasharingservice van Europa. Bezoek www.ghTrack.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

 

Contacts

Mediacontact Noord-Amerika:
project44
Ally Lynch, VP Marketing
Telefoon: 1-312-300-4899
E-mail: ally@project44.com
of
Mediacontact voor Europa:
GateHouse Logistics
Mette Lilkær, Strategic Sales & Marketing Manager
Vast telefoon: + 45 7020 1909. Mobiel + 45 2920 2383
E-mail: mdl@gatehouse.dk

Check out our twitter: @NewsNovumpr