12:13 uur 18-10-2018

Overtuigend argument: Probanden.nl voert de levenslange garantie voor huismerken in

HANNOVER, Duitsland–(BUSINESS WIRE)–

  • Vanaf heden biedt Probanden.nl garantie voor de totale levensduur van banden van de merken Star Performer, Goodride en Nankang.
  • Naargelang het restprofiel vervangt Probanden.nl óf de hele band óf betaalt een deel van de prijs terug.

Gebruikers van Goodride-, Star Performer- of Nankang-banden kunnen voortaan wat hun portemonnee betreft ontspannen de weg op. Probanden.nl biedt vanaf nu een levenslange garantie op banden van het eigen merk Star Performer en nog meer huismerken van Delticom, en reikt zijn dealers daarmee sterke verkoopargumenten aan. Want bij fabricage- of materiaalfouten en zelfs bij onherstelbare schade door gewoon dagelijks gebruikt biedt Probanden.nl óf een gratis reserveband óf hoge kortingen. Het recht op vergoeding is daarbij gebaseerd op het restprofiel. Zo worden bijvoorbeeld kapotte banden met nog zes millimeter profiel of meer tegen nieuwe banden omgewisseld, en anders krijgen klanten tot wel 80 procent korting op de dagprijs op de dag van de garantieclaim.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20181018005048/nl/

Probanden.nl voert de levenslange garantie voor huismerken in (Photo: Business Wire)

Probanden.nl voert de levenslange garantie voor huismerken in (Photo: Business Wire)

„Actuele marktverkenningen laten een trend zien van een stijgende vraag bij voordelige banden. In dat kader vullen Star Performer, Goodride en Nankang het assortiment van elke dealer perfect aan“, aldus de toelichting van Thorsten Orbach, chef dealerzaken bij Delticom B2B en Probanden.nl. „Dealers kunnen hierdoor aan prijsbewuste eindafnemers, die vooral prijs stellen op een uitstekende kosten-batenverhouding, een goed en sterk alternatief bieden – met tegelijk een aantrekkelijke marge voor henzelf. Met de levenslange garantie vergemakkelijken wij onze dealers bovendien de handel in Goodride-, Star Performer- en Nankang-banden.

Meer informatie over de levenslange garantie vindt u onder:
https://www.probanden.nl/nankang-levenslange-garantie.html
https://www.probanden.nl/star-performer-levenslange-garantie.html
https://www.probanden.nl/goodride-levenslange-garantie.html

Over Probanden.nl
Probanden.nl is de exclusieve webshop van Delticom AG voor garages, handelaars, groothandelaars en service-/montagestations met banden van alle types en auto-accessoires. Met meer dan 15 jaar competentie in de verkoop van banden online biedt het B2B-team van Probanden.nl zijn bedrijfsklanten een uitstekend uitgebreid assortiment aan banden voor personenwagens en motorfietsen van alle merken en maten voor alle types voertuigen: voor bestelwagens,vrachtwagens en bussen, speciale banden, wielen met banden, wisselstukken voor personenwagens en accessoires, motorolie en accu‘s. Handelaars profiteren niet alleen van goede aankoopvoorwaarden, maar ook van tijdsbesparende zoekfuncties in de webshop, een hoge beschikbaarheid, een betrouwbare levering dankzij eigen opslagdepots en ook een eenvoudige aanmelding en gebruik zonder verborgen kosten – vanaf de eerste band.

Informatie over het bedrijf: www.delti.com

Bandentests: www.autobandentest.com

 

Contacts

Contact voor de pers
insignis Agentur für
Kommunikation GmbH (GPRA)
Henning Jahns
Tel.: +49-511-132214-14
Fax: +49-511-132214-99
delticom@insignis.de
of
Delticom AG
Anne Lena Peters
Tel.: +49-511-93634-8909
Fax: +49-511-93634-8301
anne.lena.peters@delti.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr