09:25 uur 17-10-2018

Fujitsu demonstreert nieuwe ‘superdunne’ wasbare RFID textiellabels op de EXPOdetergo 18th International Exhibition in Milaan, Italië

Nieuwe 7 millimeter brede UHF RFID-textiellabels combineren super moderne antennetechniek en geavanceerd mechanisch ontwerp zodat labels direct in smalle zomen en naden kunnen worden aangebracht

FOOTHILL RANCH, Californië–(BUSINESS WIRE)–Fujitsu Frontech North America Inc., een marktleider in innovatieve technologie en front-endoplossingen, heeft vandaag bekend gemaakt dat Fujitsu een nieuwe lijn van wasbare UHF RFID-labels heeft ontwikkeld die slechts 7 millimeter breed zijn en 30% kleiner dan huidige labels, zodat ze eenvoudiger kunnen worden aangebracht in zomen van wasbare artikelen. Fujitsu zal de nieuwe ‘superdunne’ labels introduceren, samen met hun WT-A533 textiellabels en WT-A533L modelabels, op de EXPOdetergo 18th International Exhibition, Hall 1 stand # V10, van 19-22 oktober 2018 in het Fiera Milano Convention Center, Milaan, Italië. De Fujitsu ‘superdunne’ wasbare RFID-textiellabels zijn beschikbaar vanaf het eerste kwartaal van 2019.

“Fujitsu maakt al meer dan 20 jaar RFID-oplossingen. Onze ontwikkel- en ontwerpteams beschikken over diepgaande kennis en intellectueel eigendom over ontwikkeling, ontwerp en optimalisatie van antennes”, zegt Michi Sugawara, President en CEO van Fujitsu Frontech North America Inc. “Door deze kennis te combineren met onze vaardigheden in volledig geautomatiseerde productiesystemen met een hoge capaciteit, is Fujitsu in staat om grenzen te doorbreken die andere bedrijven niet kunnen halen.”

Naast het nieuwe antenneontwerp heeft het nieuwe superdunne textiellabel een nieuw, super modern ontwerp dat zorgt voor een grotere duurzaamheid in industriële wasomgevingen. Klanten hebben de mogelijkheid om in bulk honderden of zelfs duizenden artikelen tegelijk te lezen op hoge snelheid. Bulk-lezen maakt zeer snelle, gestroomlijnde automatische processen mogelijk en zorgt voor significante verlaging van laboratoriumkosten, en een verbeterde algehele opbrengst.

Over Fujitsu Limited

Fujitsu is het toonaangevend Japans informatie- en communicatietechnologie (ICT) bedrijf dat een compleet assortiment technologieproducten, oplossingen en diensten biedt. Meer dan 140.000 Fujitsu werknemers ondersteunen klanten in meer dan 100 landen. Wij gebruiken onze ervaring en de kracht van ICT om met onze klanten de toekomst van de samenleving te bepalen. Fujitsu Limited (TSE:6702) rapporteerde een geconsolideerde omzet van 4,1 biljoen yen (US $ 39 miljard) voor het boekjaar eindigend op 31 maart 2018. Kijk voor meer informatie op http://www.fujitsu.com.

Over Fujitsu Frontech North America Inc.

Fujitsu Frontech North America Inc. (FFNA) biedt marktgerichte IT-oplossingen waarmee klanten hun zakelijke doelstellingen kunnen behalen via geïntegreerde producten voor zelf-betalen en valutabeheer, kiosken, mobiel, RFID en biometrische authenticatietechnologie. FFNA biedt industriespecifieke oplossingen voor productie, retail, gezondheidszorg, overheden, onderwijs, financiële diensten en bedrijfs- en communicatiesectoren in Noord-Amerika. FFNA heeft zijn hoofdvestiging, met activiteiten- en productontwikkeling, op het adres 27121 Towne Centre Drive, Foothill Ranch, CA 92610.

Copyright 2018 Fujitsu Frontech North America Inc. Alle rechten voorbehouden. Fujitsu en het logo van Fujitsu zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Fujitsu Limited in de Verenigde Staten en andere landen. Alle andere handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaars. De uitspraken in dit persbericht zijn gebaseerd op normale bedrijfscondities en beogen niet om enige stilzwijgende garantie van verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel te doen ontstaan. Fujitsu Frontech North America Inc. behoudt zich het recht voor om deze uitspraken, zijn diensten, producten en garantie- en prestatiespecificaties te allen tijde zonder aankondiging te wijzigen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

 

Contacts

Media
Fujitsu Frontech North America Inc.
Kent Schrock
+1 (949) 454-7270
ffna.pr@us.fujitsu.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr