09:21 uur 17-10-2018

Durabook levert ‘s werelds stevigste semi-robuuste computer

Durabook S14I beschikt over toonaangevende val- en IP-classificaties tesamen met 8e generatie Intel® CPU

TAIPEI, Taiwan–(BUSINESS WIRE)–Durabook, het wereldwijde merk dat volledig eigendom is van Twinhead International Corporation, heeft vandaag de duurzaamste semi-robuuste computer ooit gelanceerd. De Durabook S14I overtreft aanzienlijk alle bestaande apparaten in zijn klasse als het gaat om zowel valhoogte als IP-waarden. De S14I is gebouwd met een Intel® CPU van de 8e generatie en een brede selectie aan I/O-opties, en is ideaal voor veeleisende werkomgevingen van openbare veiligheid, overheid, leger en buitendienst.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20181016006155/nl/

Durabook S14I Features Class-Leading Drop Height and IP Ratings along with 8th Generation Intel CPU  ...

Durabook S14I Features Class-Leading Drop Height and IP Ratings along with 8th Generation Intel CPU Power (Photo: Business Wire)

“Naarmate de definitie van de moderne werkplek zich uitbreidt, wordt de grens tussen wat kantoor is en wat zich in het veld bevindt vaak gemengd,” aldus Fred Kao, CEO van Twinhead. “We mengen dus de grens tussen wat een semi-robuuste en wat een volledig robuuste computer is. Onder de vormfactor van een traditionele, semi-robuuste laptop tilt de Durabook S14I robuustheid naar een geheel nieuw niveau. De S14I is ontworpen om de duurzaamheid van militaire klasse, de functionaliteit van werknemers in het veld, desktopprestaties en een lange levensduur van de batterij te combineren voor non-stop gebruik. Voor de uitdagende en veelzijdige werkomgevingen van vandaag de dag is de Durabook S14I de beste keuze. Het is echt een klasse apart.”

UITZONDERLIJKE DUURZAAMHEID

De Durabook S14I breidt de definitie van semi-robuuste computers uit met een valwaarde van 10 cm die op de eerste plaats in de categorie staat – een verbetering van 33% ten opzichte van de typische semi-robuuste computers. De S14I is ook de eerste in zijn klasse met een beschermingsgraad van 53 (IP53), waardoor het apparaat geschikt is voor gebruik op plaatsen waar regelmatig regen of stof voorkomt. Het apparaat ondersteunt bovendien extreme temperaturen van -21 °C tot 60 °C.

HOOGWAARDIGE PRESTATIES

De Durabook S14I beschikt over 8e generatie Intel® Core ™ i5- en i7-processoropties, een Intel® UHD Graphics 620 GPU of een optionele NVIDIA® GeForce GTX1050. Het apparaat is uitgerust met een groot 14″, 1000 Nit, 1920 x 1080 Full HD DynaVue-display met Stealth-modus en nachtzicht. DynaVue-technologie zorgt voor meer duidelijkheid en zichtbaarheid in uitdagende lichtomstandigheden zonder in te leveren op de levensduur van de batterij, waardoor mobiele werknemers hun productiviteit kunnen behouden.

MAXIMALE CONNECTIVITEIT

Om de prestaties van mobiele medewerkers op de weg te maximaliseren, beschikt de S14I over connectiviteit van wereldklasse, waaronder 4G LTE, Intel® Dual Band Wireless AC 9260 met een maximale snelheid van 1,73 Gbps, Bluetooth 5.0 die 8x grotere bandbreedte biedt dan Bluetooth 4.2 en de mogelijkheid biedt om tegelijkertijd verbinding te maken met meerdere apparaten.

Het apparaat bevat verschillende uitbreidbare en configureerbare I/O-opties, waaronder PCMCIA + Express Card of PCMCIA x2, HDMI, VGA, RJ-45, USB3.1, USB 2.0, RS-232 en meer.

Ga voor meer informatie over de S14I naar: http://www.durabook.com/products.php?i=10&c=3.

Over Durabook

Durabook is het kernmerk voor de wereldberoemde robuuste producten van Twinhead International Corporation, een toonaangevende Taiwanese fabrikant van robuuste oplossingen. Alle Durabook-apparaten worden ontworpen, gefabriceerd en getest volgens de hoogste normen om maximale kwaliteit en betrouwbaarheid te garanderen. Durabook-producten staan bekend om de toewijding aan uitmuntendheid op het gebied van techniek en service, en zijn de afgelopen tien jaar op grote schaal aanvaard door klanten van de overheid en bedrijven, waaronder olie en gas, nutsbedrijven, buitendienst, leger en openbare veiligheid.

Ga voor meer informatie naar: www.durabook.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

 

Contacts

DURABOOK
Amber Tsai
PR@durabook.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr