09:21 uur 08-10-2018

C.H. Robinson Europe breidt zijn aanwezigheid in Duitsland uit

AMSTERDAM–(BUSINESS WIRE)–

3PL open nieuw transportkantoor in Keulen. Een veteraan in de industrie wordt hier de leidinggevende.

C.H. Robinson heeft vandaag de opening van een kantoor in Keulen, Duitsland bekend gemaakt. Het is een nieuwe stap binnen het plan om het netwerk van kantoren in de regio uit te breiden. De externe logistiekleverancier heeft nu 49 strategische locaties in 16 landen van Europa.

Keulen is een van de grootste transportcentra in Europa en tegelijkertijd een internationaal belangrijk knooppunt – zo is de stad een van de belangrijkste centra voor productie en handel.

“De centrale ligging van Keulen en de uitstekende transportinfrastructuur maken het een van de beste locaties voor inkomende en uitgaande logistiek”, zegt Jeroen Eijsink, president, Europa bij C.H. Robinson. “Wij geloven dat deze nieuwe locatie en de combinatie van de verschillende transportwijzen een unieke omgeving vormen met een geweldig groeipotentieel.”

Winfried (Win) Netzer, die al 30 jaar actief is in de industrie, is aangewezen als leidinggevende van de Duitse activiteiten in het nieuwe transportkantoor. “Ik voelde me direct aangetrokken tot het bedrijf en de cultuur toen ik er binnenliep. Toen ik meer te weten kwam over de successen van het bedrijf en de toekomstige plannen voor groei in de regio, wist ik meteen dat dit de plek was om mijn carrière voort te zetten”, zei Netzer.

Eijsink voegde toe: “Zowel de ligging van Keulen dichtbij het grootste industriegebied van Europa, als het talent dat grootschalig aanwezig is, heeft ons besluit gesteund om onze aanwezigheid in Duitsland uit te breiden. Wij denken dat het erg belangrijk is om dicht bij onze klanten te zijn, en de combinatie van ons team en onze toonaangevende technologie maakt dat voor ons mogelijk.”

Het nieuwe transportkantoor in Keulen is het zesde kantoor voor C.H. Robinson in Duitsland. Andere kantoren in Duitsland zijn verzendlocaties in Hamburg, Frankfurt, München, Stuttgart en Tuttlingen.

Over C.H. Robinson

Bij C.H. Robinson geloven wij in het versnellen van de wereldwijde handel om de wereldeconomie te stimuleren. Door gebruik te maken van de sterke punten van onze mensen, processen en technologie, helpen we onze klanten om slimmer te werken, niet harder. Als een van ‘s werelds grootste derdenlogistiekleveranciers (3PL) bieden wij via ons wereldwijde netwerk een breed portfolio aan logistieke diensten, levering van verse producten en beheerde diensten. C.H. Robinson behoort tot de vooraanstaande wegtransport- en vrachtexpediteurs in Europa, met een dynamisch netwerk van kantoren over de gehele regio. Onze teamleden in Europa zijn meertalig, bedreven in het opbouwen van relaties en gefocust op het bedienen van hun klanten. Het bedrijf, onze stichting en onze werknemers dragen jaarlijks miljoenen dollars bij aan een verscheidenheid van organisaties over de hele wereld. Het hoofdkantoor van C.H. Robinson (CHRW) is gevestigd in Eden Prairie, Minnesota, VS, en het bedrijf is beursgenoteerd aan de NASDAQ. Bezoek voor meer informatie http://www.chrobinson.com/en/uk of bekijk onze bedrijfsvideo.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

C.H. Robinson
Marianne Myburgh, +31 (0) 205 170 206 Marketing Manager Europa
E-mail: Marianne.myburgh@chrobinson.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr