12:42 uur 01-10-2018

Gratis wereldwijde e-learning academie gelanceerd ter ondersteuning van vooruitgang van vrouwen

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Badiri E-Academy, een gratis, wereldwijde, meertalige online academie is gelanceerd door het in Sharjah gevestigde NAMA Women Advancement Establishment aan de zijlijn van de 73e Algemene Vergadering van de Verenigde Naties in New York, met educatieve middelen en professionele cursussen die online toegankelijk zijn voor iedereen over de hele wereld.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20180928005612/nl/

During NAMA Badiri E-Acad lunch event during the UNGA in New York (Photo: NAMA Badiri E-Acad Program ...

During NAMA Badiri E-Acad lunch event during the UNGA in New York (Photo: NAMA Badiri E-Acad Program)

De actie versterkt de toewijding van de Verenigde Arabische Emiraten om vrouwen te ondersteunen en praktische oplossingen te ontwikkelen om de obstakels te overwinnen die hun toegang tot kennis en kwalitatieve educatie belemmeren.

Hoewel de cursussen en educatieve middelen werden geselecteerd om te reageren op de vooruitgang van vrouwen in de leer- en professionele ontwikkelingsprocessen, staat de E-Academy open voor zowel vrouwen als mannen van over de hele wereld, in overeenstemming met de sterke overtuiging van NAMA dat alle mensen het recht hebben op toegang tot kennisbronnen.

In samenwerking met het in Brazilië gevestigde digitale leerplatform FazINOVA, is de Badiri E-Academy gebouwd op basis van het Massive Online Open Courses (MOOCs)-model en is het gratis toegankelijk voor alle personen via de website: www.badiriacademy.org en mobiele applicatie.

De inhoud wordt bijgedragen door internationale onderwijs- en opleidingsentiteiten en door personen verspreid over de hele wereld om tegemoet te komen aan de behoeften van vrouwen en mannen, universiteitsstudenten, aspirant- en gevestigde ondernemers, werkende professionals, werkzoekenden en allen die hun professionele en levensvaardigheden willen ontwikkelen.

De Badiri E-Academy wordt gelanceerd met de “#IWishILearned”-campagne, die gecreëerd is om het belang van levenslang leren te benadrukken en de vaardigheden of kennis te belichten die, indien beschikbaar, mensen kunnen helpen vooruitgang te maken in hun persoonlijke en professionele leven.

Mensen worden aangemoedigd om hun video’s te delen van wat ze wilden dat ze geleerd hadden, op sociale media met behulp van de hashtag #IWishILearned.

In de beginfase biedt de E-Academy professionele cursussen in Bedrijfskunde, Ondernemerschap, Cultuur, Theorieën en Wetenschap in het Arabisch en Engels. Deze lijst wordt geleidelijk uitgebreid met extra cursussen en talen.

De E-Academy heeft alle universiteiten, onderwijs- en beroepsinstellingen en vakdeskundigen opgeroepen om hun inhoud aan te bieden op dit gratis leerplatform.

Link naar video: https://we.tl/t-zhSGiGOkQN

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

 

Contacts

NAMA Women Advancement Establishment
National Network Communications NNC
Mousa Nimer, +971502220561
m.nimer@nncpr.com

 

Check out our twitter: @NewsNovumpr