10:41 uur 28-09-2018

Crisp Research: Reply toonaangevende provider op gebied van Internet of Things (IoT)

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Reply is door het onafhankelijke IT-onderzoeks- en consultancybedrijf Crisp Research bekroond als toonaangevende IT-serviceprovider in het marktsegment “IoT Development Services”. Tot deze categorie behoren bedrijven die IoT-specifieke programmering, modellering en projectmanagement bieden om cliënten te helpen bij de implementatie van IoT-toepassingen. Het Reply-netwerk van zeer gespecialiseerde bedrijven behoort hierdoor tot de toonaangevende providers van ontwikkelings- en andere services in de IoT-wereld.

Crisp Research benadrukt in het rapport bovenal de uitstekende kwaliteit van service en IoT-vaardigheden. Verder benadrukt Crisp sterke punten als de uitgebreide expertise van Reply op het gebied van sectorspecifieke IoT-projecten en pure technologieprojecten. Het rapport wijst verder op de voorname referenties van Reply op enterpriseniveau, waaronder de IoT-sector voor consumenten en Industry 4.0. Verder stelt het rapport dat de grote flexibiliteit van de afzonderlijke bedrijfsonderdelen van Reply – dankzij de beperkte omvang van de teams – eveneens voordelen biedt voor de implementatie van complexe IoT-projecten, onafhankelijk van fabrikant en technologie. Daarnaast is sinds 2014 een apart bedrijfsonderdeel beschikbaar voor start-ups in de IoT-wereld, in de vorm van de IoT-incubator Breed Reply.

Reply heeft zich derhalve gepositioneerd als de toonaangevende accelerator onder de IoT-providers voor de ontwikkeling en uitvoering van IoT-projecten. Volgens Crisp Research worden alleen serviceproviders met een aantrekkelijk portfolio en optimale ondersteuning bij de implementatie van hun IoT-projecten bekroond als accelerators – en dus als marktleiders.

Het uitgebreide rapport ‘Crisp Vendor Universe IoT 2018’, waarin in totaal 82 providers worden geëvalueerd, biedt een up-to-date marktoverzicht van het IoT-aanbod. De vier marktsegmenten IoT Cloud Backend-as-a-Service, IoT Edge Technologies, IoT Development Services en IoT Telco Stacks zijn voor het eerst bekeken.

Thomas Hartmann, lid van de bestuursraad van Reply AG, is verheugd over de erkenning als IoT-accelerator: “De classificering als ‘Accelerator’ onderstreept opnieuw dat we middelgrote en grote ondernemingen exact de competentie op het gebied van geïntegreerde IoT-oplossingen kunnen bieden die ze nodig hebben – van de eerste adviezen en ontwikkeling en organisatie tot aan de implementatie van complexe IoT-oplossingen en platforms. Ook onze ervaring op het gebied van de nieuwste IoT-platforms heeft bijgedragen tot deze bekroning. Crisp Research wees ons onlangs ook aan als toonaangevende Managed Public Cloud-provider. Voor ons zijn de cloud en IoT nauw met elkaar verweven omdat cloudtechnologie IoT-projecten mogelijk maakt. Onze klanten in alle sectoren profiteren van onze expertise op het gebied van cloudcomputing, big data, e-commerce en IoT”.

Reply
Reply [MTA, STAR: REY] is gespecialiseerd in het ontwerp en de implementatie van oplossingen die zijn gebaseerd op nieuwe communicatiekanalen en digitale media. Reply is een netwerk van zeer gespecialiseerde bedrijven die vooraanstaande industriële groepen in Europa in de sectoren telecommunicatie en media, industrie en diensten, het bankwezen, verzekeringen en openbaar bestuur helpen bij het definiëren en ontwikkelen van bedrijfsmodellen voor nieuwe verschijnselen als big data, cloudcomputing, digitale media en Internet-of-Things. Tot de diensten van Reply behoren: consultancy, systeemintegratie en digitale services. www.reply.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

 

Contacts

Contactpersonen voor de media
Reply
Fabio Zappelli
f.zappelli@reply.com
of
Aaron Miani
a.miani@reply.com