16:44 uur 27-09-2018

SimScale geeft belangrijke update vrij van gebruikersinterface voor betere simulatiebeleving in de cloud

MÜNCHEN–(BUSINESS WIRE)– SimScale, de leverancier van ’s werelds eerste kant-en-klare SaaS-toepassing voor technische simulaties heeft vandaag de release bekendgemaakt van de nieuwe workbench.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20180927005580/nl/

Conjugate heat transfer simulation of an electronics enclosure with SimScale (Graphic: Business Wire ...

Conjugate heat transfer simulation of an electronics enclosure with SimScale (Graphic: Business Wire)

SimScale Workbench 2.0 is geheel opnieuw ontwikkeld op basis van de nieuwste state-of-the-art technologiestack, met het doel de productiviteit van gebruikers drastisch te verhogen door de laadtijd te verkorten en de interactiesnelheid te verhogen.

Het op het web gebaseerde CAE-platform van SimScale is nu net zo snel en interactief als een desktoptoepassing, maar dan met de voordelen van de grenzeloze rekenkracht van de cloud. Verder vormt de nieuwe oplossingstack het fundament voor belangrijke nieuwe functies die reeds in ontwikkeling zijn en binnenkort worden uitgebracht.

“Ik was al van het begin enthousiast. Goed gedaan. Dit is een heel fijne verbetering,” aldus Ben Lewis, President van Custom Machines en klant van SimScale.

“SimScale is gebouwd om simulatietechnologie binnen het bereik te brengen van elke designer en engineer ter wereld. Met de vrijgave van de nieuwe workbench zetten we een grote stap op weg naar ons doel om CAE gebruiksvriendelijker te maken, zodat het niet meer alleen een tool voor experts is, maar een op het web gebaseerd platform waarmee iedereen kan werken. Er zijn nog enkele interessante functies voor automatisering in aantocht, dus houd ons in de gaten,” zegt Alexander Fischer, VP van de Product-divisie en mede-oprichter van SimScale.

Deze release bevat ook fundamentele wijzigingen in de gebruikersbeleving, waardoor Workbench 2.0 de meest geavanceerde en toch gebruiksvriendelijke simulatie-interface is geworden die het bedrijf ooit heeft gemaakt. De viewer neemt nu meer schermruimte in beslag en wordt daarmee het hart van de interface. Verder is de gehele workflow in de nieuwe workbench geconsolideerd tot één enkele boomstructuur, zodat gebruikers projecten sneller en eenvoudiger kunnen opzetten door middel van een eenvoudige stapsgewijze benadering, van boven naar onder.

Een andere belangrijke wijziging is de mogelijkheid een simulatie rechtstreeks uit te voeren op een CAD-model.

Meer informatie over deze nieuwe versie is te vinden in het SimScale-blog.

Over SimScale:

SimScale, opgericht in 2012 en gebaseerd in München en Boston, is ’s werelds eerste klant-en-klare SaaS-toepassing voor simulatie. Door direct toegang tot CFD en FEA te bieden aan meer dan 150.000 gebruikers, heeft SimScale high-fidelity natuurkundige simulatietechnologie getransformeerd van een complexe en onbetaalbare desktoptoepassing, uitsluitend toegankelijk voor experts in grote bedrijven, tot een gebruiksvriendelijke webtoepassing, toegankelijk voor alle designers en engineers wereldwijd met een op gebruik gebaseerd kostenmodel.

Meer informatie: www.simscale.com/.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

 

Contacts

SimScale
Netty Zaharia
Marketing Manager
marketing@simscale.com

 

Check out our twitter: @NewsNovumpr