13:20 uur 27-09-2018

Henkel selecteert Kony om haar was- en thuisverzorgingsactiviteiten te transformeren door middel van digitale innovatie

AUSTIN, Texas & AMSTERDAM–(BUSINESS WIRE)–

Kony helpt de 142-jarige wereldwijde leider in consumenten- en industriële goederen om digitale transformatie te versnellen, om te voldoen aan de nieuwe papierloze fabrieksvisie

Kony, Inc., het toonaangevende en vertrouwde bedrijf voor digitale toepassingen en platformoplossingen, heeft vandaag aangekondigd dat het is geselecteerd door de mondiale marktleider op het gebied van consumenten- en industriële goederen, Henkel, om de digitale innovatie van haar wasserij- en thuiszorgactiviteiten te versnellen en initiatieven te ondersteunen om beter gebruik te maken van fabrieken, de productie en logistieke processen te verbeteren, en een papierloze fabriek na te streven.

Henkel werd opgericht in 1876 en heeft haar hoofdkantoor in Düsseldorf, Duitsland. Henkel is een wereldwijd bedrijf in industriële en consumptiegoederen met toonaangevende innovaties in drie bedrijfssectoren: Zelfklevende technologieën, schoonheidsverzorging en wasserij en thuiszorg. Met meer dan 53.000 werknemers wereldwijd en een omzet van € 20 miljard ($ 23 miljard), omvat de industriële productportfolio wereldwijde merken zoals Loctite, Technomelt, Teroson. Henkel Beauty Care is actief in gemerkte consumentenproducten en in de professionele haarsalonsector, met topmerken zoals Schwarzkopf, Dial en Syoss. De wasserij- en thuiszorgportfolio van het bedrijf omvat een breed assortiment wasmiddelen, afwasmachines, reinigingsmiddelen voor harde oppervlakken en luchtverzorgingsproducten, waaronder merken als Persil, Purex en All.

“Om de digitalisering in de wasserij- en thuiszorgsector te versnellen, hadden we een flexibele partner nodig die ons helpt snel apps uit te voeren en te leveren zonder aan kwaliteit in te boeten. We streven ernaar onze workflows te digitaliseren”, zegt Dirk Holbach, Senior Vice President Corporate, Distributieketen wasserij en thuiszorg bij Henkel.

Tarun Rana, Corporate Manager Digital Transformation bij Henkel, benadrukt: “Als technische grootmacht met een veilig digitaal platform stelt Kony ons in staat applicaties te ontwikkelen die werknemers helpen sneller en slimmer te werken, de nauwkeurigheid te vergroten en papierloos te zijn. We zijn verheugd om samen te werken met Kony en kijken ernaar uit om innovatieve apps te leveren die onze medewerkers en klanten ten goede komen, waardevolle inzichten opleveren en onze ecologische voetafdruk verkleinen.”

Als onderdeel van haar digitale innovatiestrategie wil Henkel in 2020 een papierloze organisatie worden. Om dit bedrijfsdoel te bereiken, ontwikkelt Henkel digitale applicaties voor Quality Assurance en Plantmanagers die productie en logistiek standaardiseren, workflows optimaliseren en duurzaamheid ten goede komen. Door handmatige processen te vervangen en te digitaliseren, kan Henkel snel gegevens vastleggen, trends identificeren en de kwaliteit en prestaties verbeteren in haar fabrieken.

“Bij Kony streven we ernaar organisaties over de hele wereld te helpen de digitale kracht en impact beter te benutten om bedrijfsinnovatie te stimuleren”, aldus Tony Carroll, Senior Vice President en General Manager van Commercial Industries, Kony, Inc. “Door hun handmatige processen via digitale apps te transformeren en te stroomlijnen, zullen we de efficiëntie van het bedrijf aanzienlijk vergroten en Henkel de macht geven om grotere bedrijfsresultaten en succes te behalen. We zijn verheugd om samen met het Henkel-team hun visie van een papierloze fabriek te realiseren.”

Over Henkel

Henkel is wereldwijd actief met een uitgebalanceerde en gediversifieerde portfolio. Het bedrijf bekleedt leidende posities met zijn drie bedrijfseenheden in zowel industriële als consumentenbedrijven dankzij sterke merken, innovaties en technologieën. Henkel Adhesive Technologies is de wereldleider in de hechtmiddelenmarkt – in alle industriesegmenten wereldwijd. In de sectoren wasserij en thuiszorg en schoonheidsverzorging heeft Henkel een leidende positie in vele markten en categorieën over de hele wereld. Henkel, opgericht in 1876, blikt terug op meer dan 140 jaar succes. In 2017 rapporteerde Henkel een omzet van 20 miljard euro en een aangepast bedrijfsresultaat van ongeveer 3,5 miljard euro. De gecombineerde omzet van de respectieve topmerken van de drie bedrijfseenheden – Loctite, Schwarzkopf en Persil – bedroeg 6,4 miljard euro. Henkel heeft wereldwijd meer dan 53.000 mensen in dienst – een gepassioneerd en zeer divers team, verenigd door een sterke bedrijfscultuur, een gemeenschappelijk doel om duurzame waarde te creëren en gedeelde waarden. Als erkend leider op het gebied van duurzaamheid bekleedt Henkel topposities in vele internationale indices en ranglijsten. Henkel’s preferente aandelen zijn genoteerd in de Duitse aandelenindex DAX. Voor meer informatie kunt u terecht op www.henkel.com.

Over Kony, Inc.

Kony is het snelstgroeiende bedrijf dat zich richt op cloudgebaseerde digitale toepassingen en low-code-platformoplossingen, en is een erkende marktleider binnen de groep leveranciers die een ontwikkelplatform voor lage code en mobiele toepassingen (MADP) leveren. Kony helpt organisaties in alle maten om hun digitale succes te versnellen door ideeën snel om te zetten in innovatieve en veilige toepassingen voor meerdere kanalen. De oplossingen van Kony zijn gebouwd op het toonaangevende digitale platform en stellen organisaties in de sectoren voor het bankwezen, de detailhandel, alsmede de energiesector en de gezondheidszorg in staat om hun eigen toepassingen te ontwikkelen en te beheren, zodat zij beter met hun klanten, partners en medewerkers kunnen interageren. Kony’s bedrijfsonderdeel voor bank- en financiële diensten, Kony DBX, is een wereldwijd erkende marktleider in de transformatie van digitaal bankieren. Met een portfolio die bestaat uit moderne, naadloze toepassingen aangedreven door het meest erkende platform binnen de industrie, stelt Kony DBX banken en kredietverenigingen, ongeacht hun omvang, in staat om hun innovatie te versnellen— zonder daarbij afbreuk te hoeven doen aan dat wat van essentieel belang is.

Bezoek voor meer informatie www.kony.com. Neem contact op met Kony op TwitterFacebook, en LinkedIn.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Kony, Inc.
Jean Kondo, +1 510-823-4728
Jean.kondo@kony.com
or
WE Communications
Julie Sigler, +1 415-547-7025
TeamKony@we-worldwide.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr