10:18 uur 26-09-2018

Fonds van Abu Dhabi komt vriendelijke tender met MINDOL overeen

HONG KONG–(BUSINESS WIRE)–

‘Fusie van subcultuur en blockchaintechnologie’. Het leveren van een online vechtgame aan de wereld in 2019. De wereldwijde auditie voor de Hollywoodfilm ‘TO DO & DIE’, gepland voor wereldwijde uitgave in 2020!

Abu Dhabi Dubai STOB Series 22 Investment Limited Partnership (hierna ‘AbuDhabi22’) en MINDOL HOLDINGS LIMITED (hierna ‘MINDOL’), onderdeel van de Coinsuper Exchange in Hongkong (https://coinsuper.com) zijn overeengekomen dat AbuDhabi22 33% van de cryptovaluta MINDOL (MIN)(http://mindol.net)  zal overnemen die MINDOL via tender heeft uitgegeven.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20180925006253/nl/

The world audition of the Hollywood movie “TO DO & DIE” planned to be released worldwide in 2020! (Graphic: Business Wire)

Versterkt strategisch samenwerkingsverband met MINDOL door implementatie van de tender. Beide ondernemingen hebben een tender als strategische aanpak gekozen om een aankoop tegen een stabiele prijs af te ronden, omdat de overnameprijs die AbuDhabi22 had gepland naar verwachting aanzienlijk hoger zou zijn als de aankoop via reguliere beurzen zou verlopen. TENDERFASE 1 is nu afgerond en de tender wordt geïmplementeerd tegen de aankoopprijs van TENDERFASE 2.

Binnen de managementvisie voor 2019 heeft MINDOL een marktkapitalisatie binnen een 20e plek als doel gehad (55e plek op 18 september 2018), terwijl de cryptovaluta van meer dan 2.000 aandelen naar de beurs gaan. ‘Fusie van subcultuur en blockchain’ is gekozen als de belangrijkste zakelijke activiteit. Er wordt gewerkt aan de ontwikkeling van een online game met een ontwikkelingsbudget van 150 miljoen USD. Als eerste stap wordt een vechtgame ontwikkeld die wereldwijd gedistribueerd kan worden, waarbij gebruik wordt gemaakt van karakters die kunnen worden gekozen via de wedstrijd die wordt gesponsord door MINDOL. Het is de verwachting dat de strijd over de hele wereld verhit zal zijn, omdat er de mogelijkheid is om bij winst MIN te krijgen van de verliezer. MINDOL heeft een exclusieve wallet ontwikkeld die op smartphone voor bestaande projecten kan worden gebruikt. Deze zal in de toekomst ook voor de online game te gebruiken zijn. Daarnaast wordt, als onderdeel van de nieuwe mediastrategie, meegedaan aan de ontwikkeling van diverse films, evenals Japanse animefilms. Op de planning staat ook sponsoring van de Hollywoodfilm ‘TO DO & DIE’, die in 2019 in productie zal gaan en in 2020 wereldwijd zal worden uitgebracht. In 2019 zal hiervoor de “MINDOL × TO DO & DIE World Audition 2019” worden gehouden, zodat iedereen de kans kan krijgen om mee te doen aan ‘TO DO & DIE’. De acteurs die tijdens deze auditie worden geselecteerd zullen meedoen aan de shoot in Japan. Meer informatie zal later volgen. PAN Entertainment en SKY INFINITY GROUP verzorgen de productie en regie voor ‘TO DO & DIE’ en Spencer Jay Kim werkt als producer. Verkoop wordt afgehandeld door LOTUS Entertainment en Number 11 Films, voor een Hollywood-filmproject dat bestaat uit acteurs en productieteams van wereldklasse uit Japan en Hollywood.

Aankoopprijs en tijdsspanne
Aankoopprijs: 2,69USD (TENDERFASE2) ~5,86USD (TENDERFASE5)
Referentienummer 1: Definitieve symbolische verkoopprijs 0,45USD
Referentienummer 2: Startprijs 0,54USD
Uitoefeningsperiode: Levering achtereenvolgens vanaf 10 dagen na afronding van de tender
Rekruteringsvereiste: Beperkt tot eigenaren die bij de inwerkingstreding 3000 MIN (MINDOL) op de Coinsuper Exchange hebben.
Voor meer gedetailleerde informatie over aankoopvoorwaarden en de doeleinden, gebruik de volgende URL:
http://mindol.net

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Abu Dhabi Dubai STOB Series 22 Investment Limited Partnership
Mohiuddin Mohamed
CEO
Adres: TECOM Building, Dubai Internet City, Sheikh Zayed Road 73000 Dubai VAE
mindoltob@ad22stob.org
of
MINDOL HOLDINGS LIMITED
Fumihiro Fukuhara
CEO
Adres: Suite 2012 20/F Tower 1 The Gateway 25 Canton Road Tsim Sha Tsui Kowloon Hongkong
info@mindol.net
Twitter: https://twitter.com/mindolproject
telegram: https://t.me/MINDOLGLOBAL (Wereldwijd)
telegram: https://t.me/MINDOLGROUP (Japans)

Check out our twitter: @NewsNovumpr