17:53 uur 24-09-2018

QUANTM Irradiation System™ van ARTMS te zien op twee internationale conferenties in september

VANCOUVER, British Columbia–(BUSINESS WIRE)– ARTMS Products, Inc. heeft vandaag aangekondigd dat het bedrijf is uitgenodigd op de 2018 Mo-99 Topical Meeting van de National Nuclear Security Administration op dinsdag 25 september en op het Third International Symposium on Technetium and other Radiometals in Chemistry and Medicine op donderdag 27 september .

Joel Kumlin geeft een presentatie op de 2018 Mo-99 Topical Meeting in Knoxville, TN, tijdens Session 7, Production Projects and Technologies II, om 13:00 uur EDT op 25 september

Dhr. Kumlin zal de voortgang bespreken van de implementatie van het ARTMS QUANTM Irradiation System™ voor de productie van technetium-99m. Het QIS™ combineert lokale productiecontrole en een kostenbesparend, gebruiksvriendelijk vast doelsysteem voor de productie van Tc-99m op de meeste cyclotron-systemen. ARTMS heeft onlangs aangekondigd dat het QIS™ is goedgekeurd voor CE-markering en is geïnstalleerd in een aantal landen over de hele wereld.

ARTMS heeft ook bekendgemaakt dat Dr. Paul Schaffer, CTO, is uitgenodigd om op 27 september om 15:35 uur CEST op het Third International Symposium on Technetium and other Radiometals in Chemistry and Medicine in Bressanone, Italië, een presentatie te geven tijdens Scientific Session C.

Dr. Schaffer zal de vooruitgang in QIS™ voor het produceren van hoogwaardige radio-isotopen, zoals Tc-99m, Ga-68, Zr-89 en Cu-64, bespreken.

Over 2018 Mo-99 Topical Meeting

De NNSA van het Amerikaanse Ministerie van Energie (DOE) beheert de 2018 Mo-99 Topical Meeting die van 23 t/m 26 september 2018 plaatsvindt in Knoxville, Tennessee. Op de bijeenkomst kunnen beleids- en technische experts de vooruitgang presenteren ten aanzien van de productie van Mo-99 (Tc-99m) zonder gebruikmaking HEU, ter ondersteuning van non-proliferatiedoelstellingen en wereldwijde leverbetrouwbaarheid.

Over TERACHEM 2018

Op het Third International Symposium on Technetium and other Radiometals in Chemistry and Medicine (TERACHEM) zullen uitgenodigde lezingen en presentaties te zien zijn over de ontwikkeling van medisch relevante radiometalen en hun toepassing in de chemie, radiofarmacie en nucleaire geneeskunde.

Over ARTMS

ARTMS is gevestigd in Vancouver, British Columbia, en is een leider in de commercialisering van nieuwe technologieën en producten die de productie mogelijk maken van ‘s werelds meest gebruikte diagnostische beeldisotoop, technetium-99m (Tc-99m), met behulp van medische cyclotrons. ARTMS bezit de exclusieve wereldwijde commercialisatierechten voor deze bekroonde en gepatenteerde Canadese uitvinding die deze uitdagingen aanpakt en het vooruitzicht biedt van een revolutie in de nucleaire geneeskunde-industrie.

Voor meer informatie over ARTMS en het QUANTM Irradiation System™, volg ons op LinkedIn of http://www.artms.ca/.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

 

Contacts

ARTMS
Dr. Michael Cross
cross@artms.ca

Check out our twitter: @NewsNovumpr