09:23 uur 20-09-2018

Sharjah kondigt haar eerste volledig geïntegreerde servicecentrum voor beleggers aan

SHARJAH, Verenigde Arabische Emiraten–(BUSINESS WIRE)–

Het nieuwe centrum wordt een belangrijk toegangspunt voor internationale investeerders en is van cruciaal belang om de beleggersdiensten in het emiraat te stimuleren

In een poging om toekomstige buitenlandse investeerders te helpen hun internationale groeiambitie in de VAE te vergroten, heeft Sharjah, het op twee na grootste emiraat, de lancering aangekondigd van een digitaal robuust faciliteringsinitiatief voor bedrijven, het Investors Services Centre.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20180919005834/nl/

General photo of Sharjah (Photo: Shurooq)

General photo of Sharjah (Photo: Shurooq)

Shurooq, de Investment & Development Authority van het emiraat, is een partnerschap aangegaan met Injazat Services om deze hoogwaardige faciliteit te ontwikkelen om een volledige lijst van volledig geïntegreerde bedrijfsadviesdiensten aan te bieden. Dit zal vooral ten goede komen van nieuwe spelers in de VAE.

Het kantoor zal dienen als een belangrijk toegangspunt voor wereldwijde ondernemers en investeerders in Sharjah, en zal een dienstverlening door hoog opgeleid personeel bieden. Het zal een integrale rol spelen bij het faciliteren van investeringen van hoog en middenniveau in een verscheidenheid van sectoren binnen het emiraat.

Via dit servicecentrum zullen investeerders rechtstreeks verbonden zijn met de regelgevende entiteiten van het emiraat en kunnen ze toegang krijgen tot alle afdelingen die verantwoordelijk zijn voor het verlenen van commerciële licenties, en andere officiële transacties uitvoeren die nodig zijn om een bedrijf in Sharjah op te zetten. Dit alles zorgt voor transparantie, kwaliteit en efficiëntie.

Shurooq-functionarissen hebben gezegd dat het doel achter de oprichting van dit servicecentrum is om de zakelijke aantrekkelijkheid van Sharjah te vergroten door investeerders de mogelijkheid te bieden gebruik te maken van de kracht van een ultramodern data- en informatiecentrum zonder dat ze er zelf eentje hoeven te bouwen.

De economie van Sharjah is snel aan het diversifiëren, met een sterke groei die wordt ervaren door niet-oliesectoren zoals toerisme, gezondheidszorg, transport en logistiek, lichte productie, uitgeverijen en anderen. Buitenlandse directe investeringen in de economie van het emiraat zijn vorig jaar gegroeid tot 1,63 miljard dollar.

-EINDE-

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

SHUROOQ
Mousa Nimer
M +971 50 222 0561
m.nimer@nncpr.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr