11:31 uur 19-09-2018

Nieuwe realtime streaming service van Limelight Networks wint TVBEurope Best of Show Award op IBC 2018

AMSTERDAM–(BUSINESS WIRE)–

Doorbraaktechnologie maakt wereldwijde video-aflevering binnen een seconde en interactieve data-integratie mogelijk

Limelight Networks, Inc. (Nasdaq: LLNW), een toonaangevende leverancier van edge clouddiensten, heeft vandaag bekendgemaakt dat het de TVBEurope Best of Show Award for Delivery heeft gewonnen op IBC 2018 voor haar nieuwe Limelight Realtime Streaming-service voor live videostreaming binnen een seconde.

Limelight Realtime Streaming is de eerste wereldwijd schaalbare oplossing voor live videostreaming binnen een seconde in de industrie die standaard wordt ondersteund door grote browsers en apparaten. De nieuwe service ondersteunt ook geïntegreerde realtime gegevens, waardoor het mogelijk wordt om interactieve live online-ervaringen te creëren.

Streams van live evenementen worden meestal 30 seconden of langer vertraagd vanaf de uitzendfeed. Dit resulteert vaak in slechte kijkervaringen, reputatieverlies wanneer kijkers in het openbaar ongenoegen uiten en uiteindelijk verlies van inkomsten. Limelight Realtime Streaming stelt organisaties in staat om live video te streamen van overal ter wereld naar eender waar in de wereld in minder dan een seconde, waardoor online kijkers dezelfde ervaring hebben als kijkers die naar de uitzending kijken. De oplossing maakt gebruik van het in de industrie gangbare WebRTC-videoformaat en het wereldwijde edge-netwerk van Limelight voor het leveren van schaalbare, realtime videostreaming van uitzendkwaliteit die kan worden bekeken in alle belangrijke webbrowsers zonder dat speciale software of plug-ins nodig is/zijn.

De TVBEurope Best-of-Show Awards 2018 erkennen prestatie in de productie, het beheer en de levering van hedendaagse media-inhoud op IBC 2018 in Amsterdam.

“Ons team heeft hard gewerkt om live streaming binnen een seconde en op schaal wereldwijd mogelijk te maken en het is fantastisch om door TVBEurope te worden erkend voor deze innovatie,” aldus Steve Miller-Jones, Vice President Product Strategy bij Limelight Networks. “Limelight Realtime Streaming lost uitdagingen op voor sectoren als omroepen, bewaking, gaming en meer, en we zijn verheugd dat het een positieve reactie van zowel onze branche als klanten krijgt.”

Over Limelight
Limelight Networks, Inc., (NASDAQ: LLNW), een toonaangevende leverancier van levering van digitale inhoud, video, cloudbeveiliging en edge computing services, stelt klanten in staat om uitzonderlijke digitale ervaringen te bieden. Het edge services-platform van Limelight omvat een unieke combinatie van wereldwijde privé-infrastructuur, intelligente software en deskundige ondersteuningsdiensten die huidige en toekomstige workflows mogelijk maken. Ga voor meer informatie naar www.limelight.com, volg ons op Twitter, Facebook en LinkedIn.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

 

 

Contacts

SHIFT Communications
Lori Niquette, 617-779-1800
Limelight@shiftcomm.com
of
Vragen van beleggers: ir@limelight.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr