08:26 uur 18-09-2018

Kony kondigt Kony DBX-leiderschap aan

AUSTIN, Texas–(BUSINESS WIRE)–

Jeffery Kendall aangesteld om leiding te geven aan Kony’s bedrijfsonderdeel voor Digitaal Bankieren, om de wereldwijde groeistrategie en het marktleiderschap te stimuleren

Kony, Inc., een toonaangevende leverancier van oplossingen voor digitaal bankieren, kondigde vandaag aan dat het bedrijf een toegewijd leiderschapsteam en de nodige middelen heeft aangesteld om de snelle groei in het Kony DBX-bedrijf te ondersteunen, inclusief de benoeming van Jeffery Kendall voor de nieuw gecreëerde positie van senior vicepresident en algemeen directeur van Kony DBX, het bedrijfsonderdeel van Kony, Inc. gespecialiseerd in financiële dienstverlening. In deze rol zal Kendall zich concentreren op het ondersteunen van Kony DBX om diens snelgroeiende agenda te realiseren door de wereldwijde aanwezigheid en het marktleiderschap verder uit te breiden.

Kendall heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van digitale ondernemersgerichte transformaties. Hij heeft diepgaande expertise in het werken met klanten, in alle facetten van digitale oplossingen, inclusief klantervaring, zelfbediening, automatisering van werkprocessen en operationele efficiëntie. Tijdens zijn zevenjarige carrière bij Kony heeft Kendall een verscheidenheid aan go-to-market-, partner-, en operationele senior leiderschapsrollen bekleed. Voordat Kony werd aangesteld, was Kendall verantwoordelijk voor het aansturen van strategische allianties, kanaalpartners en wereldwijde productmarketing voor NCR’s zelfbedieningsoplossingen voor de industrie. Kendall heeft eerder meerdere IT- en productleiderschapsrollen bekleed, waar hij leiding gaf aan toonaangevende wereldwijde ontwikkelingsteams voor de ideeënvorming en lancering van consumentgerichte toepassingen.

Het bedrijf heeft ook Miljan Stamenkovic benoemd tot regionale vicepresident voor Europa voor bankieren en financiële diensten. Stamenkovic heeft een rijk verleden in het helpen van financiële dienstverleners om digitale oplossingen voor hun bedrijven en klanten te implementeren. Met meer dan 11 jaar ervaring in de technologische ruimte voor financiële diensten, brengt hij een diepgaand perspectief met zich mee met betrekking tot digitaal bankieren, klantervaring en het leveren via meerdere kanalen. Voordat Kony werd aangesteld, was Stamenkovic verantwoordelijk voor het leiden van de verkoopinitiatieven voor Backbase, in zowel de Aziatisch-Pacifische regio als Afrika. Voordat hij bij Backbase aan de slag ging, werkte hij in meerdere leidinggevende functies binnen IT consulting, verkoop en product-leiderschapsrollen, waar hij de leiding had over multiculturele en wereldwijd verspreide teams die SAP-intermediaire en consumentgerichte toepassingen creëerden.

“Jeffery Kendall is een getalenteerde manager met een bewezen staat van dienst in het helpen van klanten om uitzonderlijke bedrijfsresultaten uit hun digitale initiatieven te realiserend,” zei Thomas E. Hogan, voorzitter en Chief Executive Officer van Kony, Inc. “Jeffery is een gedreven leider die gericht is op het leveren van waarde aan onze klanten, en die ervoor zorgt dat onze digitale bankoplossingen banken en kredietverenigingen in staat stellen om hun bedrijven te transformeren terwijl daarbij klanten, partners en medewerkers gedifferentieerde digitale ervaringen geboden worden. Ik ben blij dat hij de leiding zal hebben over ons Kony DBX-bedrijf.”

“De digitale trend in de financiële dienstensector is in een stroomversnelling terecht gekomen, met een snelle acceptatie door banken en kredietverenigingen,” aldus Kendall. “Kony DBX is met onze ongeëvenaarde portfolio van speciaal ontworpen, volgende generatie oplossingen voor digitaal bankieren, uniek gepositioneerd om de voorkeurspartner te worden. We zijn toegewijd om uitstekende innovatie en uitzonderlijke klantwaarde te leveren. Ik ben heel blij om de groei en uitbreiding van ons Kony DBX-bedrijf te kunnen waarnemen.”

“Kony heeft een geweldige kans om banken in heel Europa te helpen gebruik te maken van de kracht van digitale technologieën om hun bedrijfsmodellen opnieuw uit te vinden voor het digitale tijdperk en om de digitale bankervaring van hun klanten aanzienlijk te verbeteren,” aldus Stamenkovic. “Niet alleen beschikt Kony over de meest toonaangevende portfolio met oplossingen voor digitaal bankieren, het heeft ook IP- en digitale vaardigheden van wereldklasse. Ik ben zeer verheugd om met Jeffery en het hele Kony-team samen te kunnen werken om onze aanwezigheid in Europa uit te breiden.”

Kony DBX vertegenwoordigt een belangrijke vooruitgang in het helpen van banken en kredietverenigingen om, op elk moment tijdens hun interactie, naadloze digitale ervaringen aan klanten te kunnen bieden. Kony is de eerste leverancier die vooraf gebouwde, native- en web-toepassingen biedt in combinatie met een speciaal gebouwd digitaal bankplatform voor financiële instellingen. Het Kony DBX-platform bouwt voort op Kony’s digitale expertise in meerdere sectoren, met geavanceerde technologische oplossingen, ondersteund door een uitgebreid partnernetwerk.

Kony werd in het Forrester Wave™: Digital Experience Development Platform, Q2 2018-rapport uitgeroepen tot een “Leider” binnen de groep van belangrijke leveranciers van ontwikkelingsplatforms voor digitale ervaringen. Kony werd ook in het rapport IDC MarketScape: 2017 North American Mobile Banking and Payments erkend als een ‘Leider’ en verkreeg de hoogste score voor mogelijkheden op het gebied van mobiel bankieren. Kony heeft opmerkelijke onderscheidingen ontvangen als een winnaar van de Callahan’s 2018 Innovation Series en heeft tijdens het American Banker Digital Banking 2018 -evenement twee hoge onderscheidingen in ontvangst mogen nemen: tweede plaats voor Best in Show en de publieksprijs.

Over Kony, Inc.

Kony is het snelstgroeiende bedrijf dat zich richt op cloudgebaseerde digitale toepassingen en low-code-platformoplossingen, en is een erkende marktleider binnen de groep leveranciers die een ontwikkelplatform voor lage code en mobiele toepassingen (MADP) leveren. Kony helpt organisaties in alle maten om hun digitale succes te versnellen door ideeën snel om te zetten in innovatieve en veilige toepassingen voor meerdere kanalen. De oplossingen van Kony zijn gebouwd op het toonaangevende digitale platform en stellen organisaties in de sectoren voor het bankwezen, de detailhandel, alsmede de energiesector en de gezondheidszorg in staat om hun eigen toepassingen te ontwikkelen en te beheren, zodat zij beter met hun klanten, partners en medewerkers kunnen interageren. Kony’s bedrijfsonderdeel voor bank- en financiële diensten, Kony DBX, is een wereldwijd erkende marktleider in de transformatie van digitaal bankieren. Met een portfolio die bestaat uit moderne, naadloze toepassingen aangedreven door het meest erkende platform binnen de industrie, stelt Kony DBX banken en kredietverenigingen, ongeacht hun omvang, in staat om hun innovatie te versnellen— zonder daarbij afbreuk te hoeven doen aan dat wat van essentieel belang is.

Ga voor meer informatie over Kony DBX en Kony DBX Retail Banking, naar Kony DBX of op TwitterInstagram, en LinkedIn.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Kony, Inc.
Jean Kondo, +1 510-823-4728
Jean.kondo@kony.com
or
WE Communications
Julie Sigler, +1 415-547-7025
TeamKony@we-worldwide.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr