12:20 uur 13-09-2018

Voortbouwend op een sterk EMEA-momentum, breidt OneStream Software de Splash 2.0 User Conference and Partner Summit uit in Amsterdam

Evenement verdubbelt de aanwezigheid en voegt workshopsessies toe om aan de groeiende EMEA-vraag te voldoen

ROCHESTER, Mich.–(BUSINESS WIRE)–OneStream Software, LLC, marktleider op het gebied van Corporate Performance Management (CPM)-oplossingen voor middelgrote tot grote ondernemingen, kondigt op 26 en 27 september haar Splash 2.0 EMEA User Conference and Partner Summit in Amsterdam aan. Met de verwachting dat de registratie van de deelnemers jaar op jaar zal verdubbelen en met de toevoeging van een dag aan workshops, weerspiegelt Splash 2.0 EMEA de sterke en groeiende aanwezigheid van One Stream in de EMEA-regio.

“De Splash 2.0 EMEA-conferentie is een belangrijk contactpunt met ons groeiende klantenbestand en partners in EMEA, onze snelstgroeiende regio. We hebben onlangs belangrijke medewerkers toegevoegd in strategische landen, waaronder Duitsland en Frankrijk, naarmate we aanvullende verkoop-, diensten- en ondersteuningsmogelijkheden blijven opbouwen om aan de stijgende vraag in de regio te voldoen voor ons moderne, uniforme SmartCPMTM-platform,” aldus Tom Shea, CEO van OneStream Software.

Net als bij de recordbrekende ‘Splash’ in de VS zal de Splash 2.0-conferentie financiële experts en OneStream-medewerkers, -klanten en -partners uit de hele wereld bijeenbrengen om best practices te delen, klantensuccessen te evalueren en deel te nemen aan meerdere breakout-sessies. De workshopervaring voor eindgebruikers die plaatsvindt op 26 september is een praktische gelegenheid voor prospects om OneStream in overweging te nemen en vereist preregistratie. Er is een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar en de onderwerpen zijn onder andere:

  • Belangrijke OneStream-concepten, waaronder Dimensions, Cubes en Workflow
  • Gegevensverzameling en -validatie
  • Consolidatie, planning en rapportage met OneStream

Splash 2.0 wordt gehouden in de Beurs van Berlage, een populaire congreslocatie in Amsterdam. Het gebouw, dat oorspronkelijk werd ontworpen als een handelsbeurs, is getransformeerd voor zakelijke evenementen.

“Onze komende Splash 2.0-conferentie voor EMEA zal een immersieve ervaring zijn die klanten en partners verbindt met OneStream-specialisten. Er zullen meerdere sessies zijn met casestudies van klanten, waarbij deelnemers leren hoe onze klanten en partners het meeste uit hun OneStream-investering halen. De besprekingen omvatten ook toekomstgerichte stappenplannen en plannen voor de innovatie van het OneStream XF-platform, evenals komende en verbeterde OneStream XF MarketPlace-oplossingen,” stelde Ricardo Rasche, Managing Director, EMEA voor OneStream Software.

De Splash 2.0-conferentie wordt gesponsord door implementatie- en technologiepartners van OneStream. Platinum sponsors zijn Agium EPM, B-eye Solutions en Satriun Group.

Om u te registreren voor de OneStream Software Splash2.0 User Conference and Partner Summit gaat u naar: https://splashemea.onestreamsoftware.com

Over OneStream Software

OneStream Software biedt een toonaangevende Corporate Performance Management (CPM)-oplossing die financiële consolidatie, planning, rapportage, analyse en financiële gegevenskwaliteit voor geavanceerde organisaties verenigt en vereenvoudigt. OneStream XF, dat is geïmplementeerd in de cloud of op locatie, is de eerste en enige oplossing die bedrijfsstandaarden en -controles levert, met de flexibiliteit voor bedrijfseenheden om te rapporteren en te plannen op aanvullende detailniveaus zonder de bedrijfsstandaarden te beïnvloeden – allemaal via één enkele toepassing.

De OneStream XF MarketPlace biedt downloadbare oplossingen waarmee klanten eenvoudig de waarde van hun CPM-platform kunnen uitbreiden om snel te kunnen voldoen aan de veranderende behoeften op het gebied van financiën en bedrijfsvoering.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

 

Contacts

Narrate Marketing
Chris McManus, 917-324-0808
chrism@narratemarketing.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr