10:38 uur 13-09-2018

Reply is volgens Crisp Research de toonaangevende ‘Managed Public Cloud Provider’

De publieke cloud vindt definitief de weg naar de IT-afdelingen. De meeste bedrijven richten hun strategie op het exploiteren van de voordelen van cloudinfrastructuren, vooral op het gebied van prestaties, flexibiliteit en schaalbaarheid.

LONDEN–(BUSINESS WIRE)–Reply is door het onafhankelijke IT-onderzoeks- en adviesbureau Crisp Research voor de derde keer op rij uitgeroepen als de toonaangevende IT-dienstverlener in het marktsegment ‘Managed Public Cloud Provider’.

Crisp Research benadrukt als sterk punt van Reply de bijzonder uitgebreide cloudpartnerschappen, de knowhow op het gebied van technologietrends en de flexibele cloudoplossingen, evenals de talrijke eigen waardetoevoegende diensten en software-oplossingen. Dankzij haar netwerkstructuur heeft Reply toegang tot alle opmerkelijke cloudplatforms. De competentie op het gebied van integratie voor het leveren van diensten in bestaande infrastructuren helpt bovendien bij de implementatie voor de hele onderneming.

Reply is opnieuw gepositioneerd als de leidende ‘accelerator’ onder de managed public cloud providers. Volgens Crisp Research ontvangen alleen die dienstverleners die beschikken over een aantrekkelijk portfolio en die bedrijven optimale ondersteuning bieden bij de implementatie van hun respectieve projecten zodat innovatie mogelijk wordt gemaakt, de onderscheiding als accelerator, waardoor ze als marktleider kunnen worden gezien.

De studie biedt een actuele, uitgebreide vergelijking van Managed Public Cloud Providers (MPCP) in Duitsland. Alle bedrijven werden beoordeeld in de twee categorieën ‘Creatie van service-/productwaarde’ en ‘Leveranciersprestaties’ met elk vijf subcategorieën. De eerste richt zich op het portfolio, integratie en disruptief potentieel dat klanten een concurrentievoordeel biedt. ‘Leveranciersprestaties’ omvat alle bedrijfsgerelateerde kenmerken die informatie bieden over strategie, klantervaring en wendbaarheid.

Voor Thomas Hartmann, lid van de Raad van Bestuur van Reply AG, bevestigt de prijs de leidende positie van het bedrijf als cloudprovider: “De ontwikkeling en exploitatie van publieke cloudinfrastructuren vereisen uitgebreide vaardigheden en een diep inzicht in IT- en cloudarchitecturen. De opnieuw behaalde titel van toonaangevende Managed Public Cloud Provider in Duitsland hebben we te danken aan onze bijzonder brede ervaring met publieke clouds. Onze klanten profiteren van onze expertise in het bouwen, exploiteren en continu optimaliseren van cloudinfrastructuren – van zeer schaalbare webplatforms tot uitgebreide clusters voor zakelijke applicaties”.

Reply
Reply [MTA, STAR: REY] is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van oplossingen op basis van nieuwe communicatiekanalen en digitale media. Reply is een netwerk van zeer gespecialiseerde bedrijven die ondersteuning biedt aan belangrijke Europese industriële groepen die actief zijn in de sectoren telecommunicatie en media, industrie en dienstverlening, bankwezen, verzekeringen en overheidsdiensten bij de bepaling en ontwikkeling van bedrijfsmodellen die zijn gebaseerd op de nieuwe paradigma’s van big data, cloud computing, digitale media en het Internet of Things. De dienstverlening van Reply omvat: consulting, systeemintegratie en digitale diensten. www.reply.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

 

Contacts

Contactpersonen voor de media
Reply
Fabio Zappelli
f.zappelli@reply.com
of
Aaron Miani
a.miani@reply.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr