10:14 uur 12-09-2018

RDC versterkt internationale leiding met bestuurder met veel ervaring binnen de sector

Vooraanstaand RegTech-bedrijf gaat door met vergroten van sector- en AI-expertise

NEW YORK en LONDEN–(BUSINESS WIRE)–Regulatory DataCorp, Inc. (RDC), wereldwijd leider op het gebied van nalevingscontrole, heeft vandaag bekendgemaakt dat Don India bij het bedrijf in dienst is getreden als Chief Revenue Officer.

Dhr. India beschikt over uitgebreide ervaring op het gebied van uitbreiding van het klantenbestand door middel van op vertrouwen gebaseerde relaties en geavanceerde technologie. Voor zijn komst naar RDC was hij in dienst van IBM, waar hij het meest recent de functie van Vice President van Watson Financial Service Solutions bekleedde. In die functie was hij verantwoordelijk voor omzet- en go-to-market-strategie voor Financial Services Solutions in Noord-Amerika, hetgeen werkgebieden bestrijkt als Risk and Compliance, RegTech, AML/KYC, Payments and Fraud, Client Insights and Cognitive Experience en Sales Performance Management. Don is afgestudeerd aan de University of Illinois in Urbana-Champaign.

“Dit is een uiterst interessante tijd om in dienst te treden bij RDC” aldus dhr. India. “RDC bevindt zich in een uitstekende positie om screeningtechnologie te leveren voor risk intelligence, analyse en machinaal leren, op een moment waarop veel financiële instellingen en multinationals streven naar het verbeteren, of zelfs transformeren, van hun programma’s voor nalevingscontrole. Ik verheug me erop mijn ervaring op het gebied van technologie en klantenbeheer aan te wenden om RDC te helpen haar opmerkelijke wereldwijde expansie voort te zetten.”

“Het verkopen van innovatieve oplossingen die zijn gebaseerd op machinaal leren, neurale netwerken en geavanceerde analyse vraagt om een Sales-leider die beschikt over een zeldzame combinatie van vaardigheden op het gebied van klantenbeheer, verkoop en technologie”, aldus Tom Walsh, CEO van RDC. “Na 20 succesvolle jaren bij IBM brengt Don een sterke verkoopcultuur mee naar RDC, alsmede kennis van AI en analyse en een diep inzicht in wat nodig is om klanten te helpen hun zakelijke en nalevingsdoelstellingen te verwezenlijken door het inzetten van intelligente, geautomatiseerde oplossingen. Ik ben ervan overtuigd dat hij al snel enorme waarde zal hebben, zowel voor onze klanten als voor ons groeiende RDC-team.”

Over RDC

Regulatory DataCorp, Inc.,(RDC), het bedrijf voor Smarter ScreeningTM biedt krachtige informatie op grond waarvan direct actie kan worden ondernomen en risico- en nalevingsbescherming van wereldklasse, om internationale organisaties in staat te stellen verboden/verdachte entiteiten te herkennen, zich beter te beschermen tegen fraude, toe te zien op naleving van regelgeving, leverings- en distributierisico’s te beheren en hun reputatie te beschermen. Met ’s werelds grootste open-source database met risicogegevens biedt RDC AML-/KYC-naleving, PEP-bescherming (Politically Exposed Persons), informatie over markten in opkomst, bescherming tegen corruptie, fraude en misdaad, en middelen voor screening en controle van leveranciers aan een brede kring van cliënten wereldwijd. RDC werd opgericht door 20 van ’s werelds voornaamste financiële instellingen en is thans een Vista Equity Partners-portfoliobedrijf. Stuur voor meer informatie over RDS een e-mail naar info@rdc.com of ga naar www.rdc.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

 

Contacts

RDC
Michael Kerman, +1 484-688-5164
Chief Marketing Officer

Check out our twitter: @NewsNovumpr