11:33 uur 07-09-2018

Tatsoft accepteert schikking van $ 1 miljoen van Schneider Electric

HOUSTON–(BUSINESS WIRE)– Tatsoft LLC heeft vandaag bekend gemaakt dat het een belangrijke schikking heeft getroffen met Schneider Electric Software LLC en andere partijen ter afsluiting van een langlopend contractueel conflict, doordat Tatsoft een substantiële betaling en bescherming tegen juridische kosten accepteert.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20180906005985/nl/

FactoryStudio running on iOS (Photo: Business Wire)

FactoryStudio running on iOS (Photo: Business Wire)

Tatsoft, producent van de software FactoryStudio for Industry 4.0, ontving een betaling van $ 1 miljoen en schadeloosstelling voor juridische kosten, geschat op enkele miljoenen dollars. De schikking is getroffen vlak voordat de rechtszaak weer van start zou gaan.

“Het is een mijlpaal voor Tatsoft en onze toekomstgerichte integratiepartners”, zei Marcos Taccolini, CEO van Tatsoft LLC. “Deze schikking vereenvoudigt onze activiteiten en maakt meer bronnen vrij voor de ontwikkeling van FactoryStudio-technologieën en voor de ondersteuning van ons groeiende aantal gebruikers.”

De schikking beëindigt alle geschillen tussen diverse partijen, waaronder Schneider Electric Systems USA (voorheen Invensys), Schneider Electric Holdings en Tatsoft, vertegenwoordigd door advocatenkantoor Gregor Cassidy, PLLC. De partijen hebben afstand gedaan van alle claims en gestelde voorwaarden om toekomstige juridische geschillen te voorkomen.

Over Tatsoft LLC

Tatsoft LLC is een toonaangevende innovator voor software in real-time applicaties. Tatsoft stelt mensen in staat hun fabriek, productielocatie en digitale eigendommen te beheren via ondersteuning en oplossingen van wereldformaat. Tatsoft heeft honderden klanten geholpen bij het in gebruik nemen van geavanceerde gegevensvisualisatie, automatisering, beheer en strategieën voor menselijke interfaces.

Tatsoft’s belangrijkste product, FactoryStudio, is een flexibel raamwerk voor snelle applicatieontwikkeling, met onbeperkte tags en de mogelijkheid voor clientlicenties, complete functionaliteit, native interfaces bij industriële protocollen en naleving van huidige veiligheidsstandaarden.

Tatsoft FactoryStudio is een softwareplatform waarmee klanten eenvoudig oplossingen kunnen vinden voor monitoring en beheer van gedistribueerde realtime gegevens. FactoryStudio is toegepast in geavanceerde SCADA, MES, Digital Signage op de werkvloer, Edge computing, Drilling Data Aggregation, IIoT en Operation Center-toepassingen.

Tatsoft® en FactoryStudio® zijn geregistreerde handelsmerken van Tatsoft, LLC. De andere genoemde namen en merken zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

 

Contacts

Tatsoft LLC
Dave Hellyer, +1 855 TAT-SOFT (828-7638)
VP Sales & Marketing
www.tatsoft.com

 

Check out our twitter: @NewsNovumpr