17:40 uur 07-09-2018

Motorbandenmarkt.nl steunt ook in 2018 de Distinguished Gentleman’s Ride

HANNOVER, Duitsland–(BUSINESS WIRE)–

  • In hemd en pak op klassieke motors giften verzamelen: Op 30 september ontmoeten bikers in 650 steden wereldwijd elkaar voor een goed doel.
  • Delticoms online shop Motorbandenmarkt.nl sponsort de actie in tien steden van Europa.
  • De meest succesrijke sponsorverzamelaar in elke stad krijgt een gratis set Metzeler motorbanden.

Wanneer op 30 september 2018 tienduizend motorrijders van over de hele wereld zich bij de ‘Distinguished Gentleman‘s Ride‘ in mooi katoen kleden, heeft dat een goede reden. In meer dan 650 steden moet zo geld voor een goed doeleinde worden verzameld. De organisators gaan uit van zes miljoen Amerikaanse Dollar, die dan voor projecten in het bestrijden van prostaatkanker en het mobiliseren tegen depressie en zelfmoord bij mannen te pas komen. Dat zou ongeveer 20 keer zoveel zijn dan vijf jaar geleden. Toen verzamelde het sinds 2012 georganiseerd evenement voor de eerste keer sponsorgelden en nam 277.000 Amerikaanse Dollar in ontvangst.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20180907005261/nl/

Motorbandenmarkt.nl is opnieuw sponsor van de ‘Distinguished Gentleman‘s Ride‘ (Photo: Business Wire ...

Motorbandenmarkt.nl is opnieuw sponsor van de ‘Distinguished Gentleman‘s Ride‘ (Photo: Business Wire)

Voor het tweewielbereik van Delticom met zijn online shop Motorbandenmarkt.nl is het vanzelfsprekend om ook dit jaar opnieuw sponsor van de ‘Distinguished Gentleman‘s Ride‘ te zijn. De bikers online shop van Europa‘s grootste online bandenverdeler steunt de actie met in het totaal 5.000 Amerikaanse Dollar in Hamburg, München, Parijs, Amsterdam, Rotterdam, Antwerpen, Londen, Kopenhagen, Milaan en Madrid. Niet alleen bedrijven, maar elke afzonderlijke biker kan sponsoren door zich te registreren en de actie met een zelf gekozen geldbedrag te steunen. Of men springt op zijn motor en verzamelt in het kader van de vele ritten zelf giften. Een bijzonder pluspunt hier: Wie in de door Motorbandenmarkt.nl gesponsorde steden het telkens hoogste bedrag inzamelt, ontvangt van de online shop gratis een set (voor- en achterbanden) Metzeler motorbanden. Alle info daaromtrent vindt men op http://www.motorbandenmarkt.nl/gentlemans-ride-2018.html.

De ‘Distinguished Gentleman‘s Ride‘ is ook voor toeschouwers interessant, want de bikers dragen chique kleding zoals zijden vesten of tweedpakken en rijden op elegante motors zoals choppers, café racers of klassieke scooters. Op deze dag zijn bovendien goede manieren gevraagd – zo wil de Australiër Mark Hawwa, die dit evenement heeft bedacht. Terwijl in 2012 ongeveer 2.500 rijders eraan deelnamen, waren het er in 2017 al 94.000. Dit jaar rekenen de organisators op 120.000 mannen en vrouwen die actief aan de actie deelnemen. Actueel zijn al ongeveer 40.000 deelnemers geregistreerd en is een vierde van de beoogde som verzameld.

Intussen gaat het bij de ‘Distinguished Gentleman‘s Ride‘ niet alleen om de strijd tegen prostaatkanker, maar ook om het voorkomen van zelfmoorden, waarvan het aantal in vele landen sinds enkele jaren weer toeneemt. „Dat is een zeer ernstig te nemen en belangrijk thema. We verheugen ons om ook dit jaar als deel van de actie erop attent te kunnen maken en samen met tienduizend motorrijders geld voor het goede doel te verzamelen“, aldus Oliver Pflaum, verkoopsleider motorwielen van Motorbandenmarkt.nl.

Meer over de ‘Distinguished Gentleman‘s Ride‘, informatie over plaatselijke acties, aanmelding en mogelijkheden om een gift te geven vindt u op:

https://www.gentlemansride.com/.

Op een wereldkaart op www.gentlemansride.com/rides vindt u alle steden waar een charity-rit plaatsvindt.

Over Motorbandenmarkt.nl

Of het nu om banden voor choppers, sport-en toermotoren of scooters gaat: In het assortiment van deze gerenommeerde webshop vinden motorrijders alles wat hun hartje begeert. Accessoires als slangen voor motoren of motorolie completeren het tweewielerassortiment van Delticom. Het portfolio van de motorbandenspecialist reikt van alle gevestigde premium fabrikanten voor motorbanden, zoals Metzeler, Pirelli, Continental, Dunlop, Bridgestone en Michelin tot gerenommeerde kwaliteitsmerken zoals Heidenau, Avon, Maxxis of Mitas.

Online shop voor eindklanten: www.motorbandenmarkt.nl

Andere online shops in Europa: www.motorradreifendirekt.de (DE), www.motorradreifendirekt.at (AT), www.motorradreifendirekt.ch (CH), www.pneus-moto.fr (FR), www.moto-pneumatici.it (IT), www.neumaticosdemoto.es (ES), www.moto-tyres.co.uk (UK) en andere.

Online shop voor vakhandelaars: www.probanden.nl

Over het bedrijf: www.delti.com

 

Contacts

insignis Agentur für
Kommunikation GmbH (GPRA)
Henning Jahns
Tel.: +49-511-132214-14
Fax: +49-511-132214-99
delticom@insignis.de
of
Delticom AG
Anne Lena Peters
Tel.: +49-511-93634-8909
Fax: +49-511-93634-8301
anne.lena.peters@delti.com

 

Check out our twitter: @NewsNovumpr