11:34 uur 07-09-2018

Het Nieuwe Schooljaar is Begonnen! Harry Potter: Hogwarts Mystery Lanceert Jaar 5, met Nieuwe Personages, Nieuwe Vakken en Nieuwe Avonturen

–(BUSINESS WIRE)– Jam City:

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20180906006025/nl/

Jam City's Harry Potter: Hogwarts Mystery (Photo: Business Wire)

Jam City’s Harry Potter: Hogwarts Mystery (Photo: Business Wire)

Wie:

Jam City, een in Los Angeles gevestigde studio voor game-apps, in samenwerking met Warner Bros. Interactive Entertainment’s Portkey Games, een merk dat nieuwe Wizarding World game-apps en videogames ontwikkelt waarin de speler centraal staat in zijn of haar avontuur, geïnspireerd op het werk van J.K. Rowling.

Wat:

In de populaire game-app Harry Potter: Hogwarts Mystery ontvangen fans hun toelatingsbrief, ze maken een personage en gaan naar Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus. Spelers krijgen zelf als tovenaarsleerling te maken met alle aspecten en rituelen van het leven op Zweinstein, van het kopen van schoolboeken bij Klieder en Vlek tot les krijgen van eerbiedwaardige docenten zoals Anderling, Banning en Sneep. Vandaag gaan spelers weer naar school in de game met het begin van de inhoud van Jaar 5, het spannendste jaar tot nu toe in Zweinstein, waarin ze allerlei nieuwe mysteriën moeten oplossen.
In Jaar 5 gaan spelers weer naar Zweinstein voor hun zwaarste schooljaar tot nu toe, om belangrijke mijlpalen in het curriculum te behalen. Spelers die in Jaar 4 hun prefect-speldje hebben verdiend zullen de verantwoordelijkheden die bij die rol horen uitvoeren en krijgen toegang tot een nieuwe locatie in de game, de badkamer van de prefect. Maar alle leerlingen van Jaar 5 staat een nog zwaardere beproeving te wachten dan het verdienen van het speldje: ze moeten het Schriftelijke Loftuiting wegens IJver, Magische Bekwaamheid en Algeheel Leervermogen-examen (SLIJMBAL-examen) afleggen.
Tijdens Jaar 5 ontdekken de spelers nieuw terrein en nieuwe duistere zaken bij het verkennen van ongure plekken zoals Verdonkeremaansteeg. Terug op school gaan spelers naar de lessen van nieuwe docenten zoals de veelgeprezen maar nogal langdradige docent Geschiedenis van de Toverkunst, professor Cuthbert Kist, en wordt bekend wie de nieuwe docent Verweer tegen de Zwarte Kunsten wordt. Buiten de les komen spelers meer leden van de familie Wemel tegen en andere bekende personages van de Wizarding World.

Ga voor meer details over Harry Potter: Hogwarts Mystery en om andere fans te ontmoeten naarwww.facebook.com/HPHogwartsMystery/ , www.twitter.com/HogwartsMystery; voor meer informatie kun je ook terecht op www.HarryPotterHogwartsMystery.com/.

Citaat: “Jaar 5 is een belangrijk jaar voor alle leerlingen op Zweinstein door het aankomende SLIJMBAL-examen, nieuwe docenten waar je aan moet wennen, en voor sommigen het prefectenspeldje op hun uniform,” zegt Amanda Heaton, Executive Producer van Jam City. “We wilden de zware beproevingen van dit jaar laten terugkomen in de game-app, uiteraard wel afgewisseld met de belangrijkste bezigheid buiten de lesuren op Zweinstein: het oplossen van raadselachtige problemen met schoolgenoten. Met Jaar 5 verschijnt de heftigste content in de game en we vinden het gaaf voor spelers dat ze aan dit nieuwe hoofdstuk kunnen beginnen.”

Achtergrond:

Harry Potter: Hogwarts Mystery is de eerste game-app waarin spelers hun eigen personage kunnen maken en zelf het leven als leerling op Zweinstein kunnen meemaken. In het verhalenavontuur met RPG elementen creëren spelers een gepersonaliseerde leerlingavatar, wonen ze lessen bij, leren ze toveren en vormen ze vriendschappen of rivaliteiten met andere leerlingen. In het spel maken spelers belangrijke beslissingen die het verhaal van hun karakter op Hogwarts beïnvloeden. Het spel heeft een nieuw ontmoetingssysteem waar de beslissingen en acties van spelers hun avontuur beïnvloeden, zodat Harry Potter fans een legendarische heks of tovenaar kunnen worden.

Opmerking van de redacteur:

Om ondersteunende assets voor Harry Potter: Hogwarts Mystery te downloaden, waaronder een nieuwe video over het begin van het nieuwe schooljaar op Zweinstein, ga naar: https://app.box.com/v/HPHogwartsMystery-Year5

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jam City
Sarah Ross, 310-924-1404
sarahr@jamcity.com
of
Dana Whitney, 415-359-7006
dwhitney@jamcity.com
of
ONE PR Studio (voor Jam City in de VS)
Kjell Vistad | Gilberto Williams-Gamboa
510-893-3271
jamcity@oneprstudio.com

 

Check out our twitter: @NewsNovumpr