10:57 uur 05-09-2018

Reply 2018 Cyber Security Challenge: doe mee!

MILAN–(BUSINESS WIRE)– Na het grote succes van de eerste Reply Code Challenge, die eerder dit jaar in maart gehouden werd en waarbij meer dan 7.700 coders werden geregistreerd in 67 landen over de hele wereld, lanceert Reply een nieuwe uitdaging: de Reply Cyber Security Challenge – Capture the Flag Edition. Een teamcompetitie voor zowel studenten als professionals die is opgezet door het Keen Minds-team, de groep cyberbeveiligingsdeskundigen van Reply.

De uitdaging zal online plaatsvinden op vrijdag 5 oktober 2018 om 19.30 uur CEST en duurt 24 uur. Alle teams geregistreerd op challenges.reply.com gaan de uitdaging aan in de Capture the Flag (CTF)-modus. Elk team moet 5 niveaus onder ogen zien voor elk van de 5 aangeboden categorieën: codering, internet, diversen, cryptografie en binair. Het team dat de hoogste score haalt door het oplossen van de puzzels, wint de uitdaging en elk lid van het team wint een gaming-laptop.

Reply investeert zwaar in onderzoek naar talent en voortdurend leren. De Reply Cyber Security Challenge past in Reply’s uitgebreide programma van initiatieven die zijn ontworpen om de cultuur van coderen te bevorderen, met een bijzondere focus op de jongere generaties. Een van de initiatieven is Reply Code for Kids, een Europees programma dat de afgelopen 24 maanden meer dan 15.000 kinderen en tieners tussen 6 en 18 jaar heeft betrokken bij trainingsactiviteiten over computationeel denken.

Om deel te nemen moeten geïnteresseerden een team samenstellen, zich vanaf 5 september registreren op het challenges.reply.com-platform en klaar zijn om online deel te nemen op 5 oktober voor 24 uur plezier en competitie. Om 19.30 uur CEST op 5 oktober 2018 zal Reply de eerste 3 niveaus van elke categorie online publiceren.

Reply
Reply [MTA, STAR: REY] is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van oplossingen op basis van nieuwe communicatiekanalen en digitale media. Reply is een netwerk van zeer gespecialiseerde bedrijven die ondersteuning biedt aan belangrijke Europese industriële groepen die actief zijn in de sectoren telecommunicatie en media, industrie en dienstverlening, bankwezen, verzekeringen en overheidsdiensten bij de bepaling en ontwikkeling van bedrijfsmodellen die zijn gebaseerd op de nieuwe paradigma’s van big data, cloud computing, digitale media en het Internet of Things. De dienstverlening van Reply omvat: consulting, systeemintegratie en digitale diensten. www.reply.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

 

Contacts

Contactpersonen voor de media
Reply
Fabio Zappelli
f.zappelli@reply.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr