13:31 uur 15-08-2018

DJ Mag en Beat Fever werken samen om Top 100 DJ’s naar miljoenen mobiele telefoons over de hele wereld te brengen

LONDEN–(BUSINESS WIRE)–

Mobiele muziek-app brengt stemmen met één druk op de knop tot leven voor ‘s werelds Top 100 DJ’s

Beat Fever, een mobiele muziek-app met korte nummerpreviews, interactieve gameplay en ‘best-in-class’ marketing om de betrokkenheid bij en ontdekking van muziek te stimuleren, heeft een samenwerkingsverband aangekondigd met DJ Mag, ‘s werelds toonaangevende tijdschrift voor elektronische muziek, om haar wereldwijde invloedrijke stemming van de Top 100 DJ’s te brengen naar mobiele apparaten over de hele wereld.

Met honderden gelicenseerde hits van ‘Despacito’ tot ‘Ocarina’ heeft Beat Fever sinds de lancering van vorig jaar 8,6 miljoen muziekfans verzameld. Spelers tikken op het ritme van het nummer, voltooien uitdagingen en worden gevraagd om naar het hele nummer te luisteren op muziekplatformen zoals Spotify, Apple Music, YouTube en meer.

Managing Director van DJ Mag, Martin Carvell, stelde:

“We zijn er trots op samen te werken met het fantastische team van Beat Fever om Top 100 DJ’s naar een nieuw en opwindend publiek te brengen. De stemming viert dit jaar zijn 25-jarig jubileum. Het is uitgegroeid van een stemming door lezers, gebaseerd op kortingsbonnen in het tijdschrift, tot een stemming in deze moderne tijden waarbij meer dan 1 miljoen mensen online hun stem uitbrengen. We blijven samenwerken met innovators in het veld om ervoor te zorgen dat TOP 100 DJ’s de belangrijkste wereldwijde ranglijst van DJ’s blijft.”

Het promoten van Top 100 DJ’s, ter ondersteuning van UNICEF, omvat een immersief interactief album in Beat Fever, meerdere nummers van Top 100 DJ’s en een prompt om te stemmen. Nu kunnen spelers met een druk op de knop stemmen vanaf hun mobiele telefoon en rechtstreeks van Beat Fever naar top100djs.com gaan.

Plus zorgt Beat Fever voor verdere bekendheid van Top 100 DJ’s ter ondersteuning van UNICEF door middel van pushmeldingen, een mobiele marketingcampagne en een speciale prijs die wordt aangekondigd tijdens het Awards-diner van Top 100 DJ’s op 21 oktober.

Dit is het 25-jarig jubileum van de Top 100 DJ’s, en Beat Fever hoopt de bekendheid van de Awards te vergroten en voort te bouwen op de £ 30.000 die werd ingezameld voor UNICEF tijdens de stemming van 2017.

Beat Fever is beschikbaar voor iOS via iTunes en voor Android via Google Play.

Over Beat Fever
Beat Fever werkt samen met artiesten, managers, PR-kantoren en labels om artiesten en muziekfans als nooit tevoren met elkaar te verbinden door muziek interactief te maken, de ontdekking van muziek te bevorderen en een wereldwijde muziekgemeenschap te stimuleren.

Over DJ Mag
DJ Mag is een tijdschrift voor elektronische muziek en clubcultuur dat in 1991 in het Verenigd Koninkrijk is ontstaan. Veel meer dan alleen een tijdschrift is de zeer invloedrijke titel uitgegroeid tot een wereldwijd multimediamerk met kantoren in 17 landen over de hele wereld, een internationaal maandelijks bereik van meer dan 24 miljoen en eigendommen verspreid over print, digitaal, video en evenementen.

Over Top 100 DJ’s
Top 100 DJ’s is de meest wereldwijd representatieve stemming van ‘s werelds populairste DJ’s met meer dan 1 miljoen unieke stemmen uitgebracht in 2017. De publieke stemming inspireert felle discussies gedurende het hele jaar met speculaties over ‘s werelds nummer 1 DJ, nieuwe inzendingen en grootste klimmers die de online discussie en daarbuiten domineren.

Sinds de lancering in augustus 2017 heeft Beat Fever meer dan 8,6 miljoen gebruikers verzameld in 155 landen.

Neem voor meer informatie over het gebruik van de mobiele muziek-app van Beat Fever contact op met: Seth@BeatFever.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

 

Contacts

Urban Rebel PR
Vass Lauricella
Tel.: +447796 902 190
E-mail: vass@urbanrebelpr.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr