09:59 uur 09-07-2018

Lehman Brothers Treasury verkent mogelijkheden om vorderingen te consolideren

AMSTERDAM—(BUSINESS WIRE)- Lehman Brothers Treasury Co. B.V. in liquidatie (“LBT”) heeft vandaag, via haar Amerikaanse raadsman Kramer Levin Naftalis & Frankel LLP, aangekondigd dat de curatoren van LBT verschillende strategieën aan het onderzoeken zijn om onder meer de consolidatie van de crediteurenbasis van LBT te faciliteren. Daartoe zijn de curatoren van LBT voornemens om met bepaalde schuldeisers en andere marktdeelnemers van LBT gesprekken aan te gaan over mogelijke strategieën. Er kunnen geen garanties worden gegeven dat een strategie zal worden toegepast of, indien een strategie wordt toegepast, over het tijdschema voor de toepassing. LBT verbindt zich er niet toe de openbaarmaking ervan aan te passen om de ontwikkelingen op dit gebied weer te geven.

Lehman Brothers Treasury to Explore Opportunities to Consolidate Claims

AMSTERDAM–(BUSINESS WIRE)– Lehman Brothers Treasury Co. B.V. in liquidation (“LBT”) today, through its U.S. counsel Kramer Levin Naftalis & Frankel LLP, announced that the liquidators of LBT are exploring various strategies to, among other things, facilitate the consolidation of the LBT creditor base. To that end, the liquidators of LBT intend to engage with certain of LBT’s creditors and other market participants regarding potential strategies. No assurances can be made that any strategy will be employed, or if one is employed, the timing of its implementation. LBT does not undertake to publicly update its disclosure to reflect developments in this matter.

 

Contacts

Kramer Levin Naftalis & Frankel LLP
Daniel Eggermann, 212-715-9495

 

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is. Check out our twitter: @NewsNovumpr