09:07 uur 06-06-2018

Mitsubishi Heavy Industries: Overeenkomst over demonstratie-testproject van Rechthoekige SOx-schrobber met China COSCO Shipping Corporation Limited.

TOKIO–(BUSINESS WIRE)–

— Installatie op grote vrachtschepen om de ruimtebesparing en hoge efficiëntie van de verwijderprestatie van SOx aan te tonen —

Mitsubishi Heavy Industries, Ltd. (MHI)(TOKYO:7011) heeft in het kader van zijn rechthoekige schrobber voor grote vrachtschepen, gezamenlijk vertegenwoordigd door de groepsbedrijven, Mitsubishi Shipbuilding Co., Ltd. (Mitsubishi Shipbuilding) en Mitsubishi Hitachi Power Systems, Ltd. (MHPS), ingestemd met een nauwe samenwerking met COSCO Shipping Heavy Industry (Dalian) Co., Ltd. (CHI Dalian), een onderdeel van COSCO Shipping Heavy Industry Co., Ltd. (CHI, Headquarters: Shanghai), om te werken aan een demonstratie-testproject op een groot vrachtschip dat eigendom is van China COSCO Shipping.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20180605006632/nl/

Signing ceremony (Photo: Business Wire)

Signing ceremony (Photo: Business Wire)

MHI’s geavanceerde SOx schrobber is gezamenlijk ontwikkeld door de groepsbedrijven, Mitsubishi Shipbuilding en MHPS*. Het nieuwe product, dat kan worden ingepast op beperkte installatieruimtes aan boord, is ontwikkeld door het combineren van MHPS’ uitgebreide behandelingstechnieken van uitlaatgas en Mitsubishi Shipbuilding’s botenbouw-ervaring. Deze verlaagt zwaveldioxide (SO2) in de uitlaatgassen van 3,5%-zwavelgehalte brandstof naar 0,1%-zwavelgehalte brandstof, wat voldoet aan de nieuw geïntroduceerde SOx-emissieregels die vanaf 1 januari 2020 wereldwijd zullen gelden.

Vanaf nu zullen MHI, via Mitsubishi Shipbuilding en MHPS, en CHI Dalian ook verder gaan met besprekingen in het kader van de fabricage en verkoop van de rechthoekige schrobbers.

NB
* Mitsubishi Heavy Industries Group heeft onlangs ook een geavanceerd SOx verminderingssysteem “ACTIVE FUNNEL” geïntroduceerd, waarbij een schrobdeel voor uitlaatgassen wordt gecombineerd met een trechterstructuur als een van de producten die deze rechthoekige schrobtechnologie toepassen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

 

Contacts

PERSCONTACT:
Mitsubishi Heavy Industries, Ltd.
James Bennett, +81-(0)3-6716-2168
Global Marketing Communications Manager
mediacontact_global@mhi.co.jp
Fax: +81-(0)3-6716-5860

Check out our twitter: @NewsNovumpr