09:39 uur 18-05-2018

Valence Adviseert ChemicaInvest bij de verkoop van de Caprolactam Business van Fibrant aan Highsun

LONDEN – (BUSINESS WIRE) – De Valence Group heeft ChemicaInvest, een joint venture van CVC Capital Partners en Koninklijke DSM, geadviseerd over de verkoop van Fibrant BV en 60% van de aandelen van Fibrant China aan Highsun Group Holdings Limited uit China. De transactie zal naar verwachting in het derde kwartaal van 2018 worden afgerond.

Over de Valence Groep

De Valence Group is een gespecialiseerde investeringsbank die adviesdiensten op het gebied van fusies en overnames uitsluitend aanbiedt aan bedrijven en investeerders in de chemie, de grondstoffensector en aanverwante sectoren. Het team van de Valence Group bestaat uit een unieke combinatie van professionals met een achtergrond in investment banking en strategieadvies binnen de chemische en de grondstoffenindustrie, allemaal uitsluitend gericht op het verstrekken van fusies en overnames adviesdiensten aan de chemische en de grondstoffensector. De kantoren van de onderneming zijn gevestigd in New York en Londen.

Valence Advises ChemicaInvest on Sale of Fibrant’s Caprolactam Business to Highsun

LONDON–(BUSINESS WIRE)– The Valence Group has advised ChemicaInvest, a joint venture between CVC Capital Partners and Royal DSM, on the sale of Fibrant BV and 60% of the shares of Fibrant China to Highsun Group Holdings Limited of China. The transaction is expected to close in Q3 2018.

About The Valence Group

The Valence Group is a specialist investment bank offering M&A advisory services exclusively to companies and investors in the chemicals, materials and related sectors. The Valence Group team includes a unique combination of professionals with backgrounds in investment banking and strategy consulting within the chemicals and materials industries, all focused exclusively on providing M&A advisory services to the chemicals and materials sector. The firm’s offices are located in New York and London.

 

View source version on businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20180517006067/en/

Contacts

The Valence Group
Paul Lakind, 212-847-7339
plakind@valencegroup.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is. Check out our twitter: @NewsNovumpr