09:41 uur 08-05-2018

NTT Communications breidt Global IP Network uit met New Point-of-Presence in Manchester, Verenigd Koninkrijk

CHICAGO–(BUSINESS WIRE)–

De nieuwe locatie biedt klanten betere wereldwijde connectiviteitsmogelijkheden in een van Europa’s grootste digitale en mediaknooppunten

NTT Communications Corporation (NTT Com), de wereldwijde data- en IP-dienstenafdeling van telecomleider NTT (TOKYO:9432), kondigde vandaag de uitbreiding aan van zijn Tier-1 Global IP Network met een nieuw Point-of-Presence (PoP) in Manchester, United Kingdom, bij Equinix’s MA4 Manchester IBX® datacentrum, een strategisch gelegen centrum binnen het Manchester Science Park.

Door deze uitbreiding kan NTT Com zijn aanbiedingen verder uitbreiden aan Internet Service Providers (ISP’s), inhoudsgerichte bedrijven, cloud-, hosting- en CDN aanbieders in een van de meest dichtbevolkte gebieden van het VK. Manchester is de thuisbasis van enkele van Europa’s leidinggevende producenten van digitale media, omroeporganisaties, financiële dienstverleningsorganisaties en ondernemingen.

Equinix’s MA4 datacentrum maakt directe koppeling met IX Manchester en de London Internet beurs mogelijk, LINX, even als een breed scala aan netwerkserviceaanbieders en grote cloudserviceaanbieders.

Klanten van NTT Com bij MA4 zullen op tal van capaciteitsniveaus verbinding kunnen maken met het Global IP Network, waaronder 100G-poorten met gegarandeerde verscheidene fysiek trajecten om de hoogste betrouwbaarheid en kwaliteit van services te garanderen.

“We zijn zeer verheugd onze voetafdruk uit te breiden naar een van de grootste technische hubs in het Verenigd Koninkrijk om een ​​levendige gemeenschap van op internet gerichte bedrijven en organisaties te bedienen”, aldus Michael Wheeler, executive vice-president van NTT Communications Global IP Network bij NTT America. “We hebben voor dit centrum gekozen omdat het een centrale positie inneemt, uitzonderlijke prestaties en betrouwbaarheid biedt die uitstekend passen bij onze volledig redundant Tier-1 IP ruggengraat”, voegde Wheeler hieraan toe.

Over NTT Communications Corporation

NTT Communications levert adviesdiensten, architectuur, beveiliging en clouddiensten om de informatie- en communicatietechnologie (ICT) omgevingen van bedrijven te optimaliseren. Dit aanbod wordt mogelijk gemaakt door de wereldwijde infrastructuur van het bedrijf, waaronder het toonaangevende wereldwijde tier-1 IP-netwerk, het Arcstar Universal One™ VPN-netwerk, dat wereldwijd meer dan 190 landen/regio’s bereikt, en meer dan 140 beveiligde datacenters. Oplossingen van NTT Communications gebruiken de wereldwijde middelen van de bedrijven van de NTT Group, waaronder Dimension Data, NTT DOCOMO en NTT DATA.

www.ntt.com | Twitter@NTT Com | Facebook@NTT Com | LinkedIn@NTT Com

Over NTT Communications Global IP Network

NTT Com’s Tier-1 Global IP Network wordt consistent gerangschikt onder de topnetwerken wereldwijd en beslaat Noord en Zuid Amerika, Azië, Europa en Oceanië, en biedt de best mogelijke omgeving voor content-, data- en videotransport via een enkel autonoom systeemnummer (AS 2914).

NTT Com is uitgeroepen tot Best Global Wholesale Carrier (Data) op de Global Carrier Awards 2017 en is een van de beste wereldwijde wholesale IP-aanbieders volgens de nieuwste Dyn Wholesale Rankings.

www.gin.ntt.net | Twitter@GinNTTnet #globalipnetwork #AS2914

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

 

Contacts

NTT Communications | NTT America
Fernando Costantino, +1-425-250-7051
Global IP Network
fcostantino@us.ntt.net

Check out our twitter: @NewsNovumpr