16:46 uur 08-05-2018

A&D Resources houdt evenement over omgaan met zwak leiderschap

AMSTERDAM–(BUSINESS WIRE)– A&D Resources, een internationaal consultancybedrijf, opererend met 15 jaar ervaring in de assessment en ontwikkeling van personen, teams en organisaties, en een geautoriseerde Hogan Assessments-distributeur, zal een evenement houden met Dr. Robert Hogan, een bekende autoriteit op het gebied van persoonlijkheid en zakelijke psychologie, om 14.30 uur op woensdag 30 mei in het Hotel Sofitel Legend the Grand in Amsterdam.

Het evenement draait om ‘Omgaan met zwak leiderschap’, en Dr. Hogan zal het hebben over ‘Afwezig leiderschap’, een huidig punt van zorg in de kringen van HR en talentmanagement; ook al heeft dit organisaties al eeuwen parten gespeeld.

“Afwezig leiderschap is een factor die anderzijds goed geopereerde bedrijven langzaam kan ontrafelen”, zegt Hogan. “Afwezige leiders zijn overal, ze maken de betrokkenheid van werknemers kapot, en ze zijn lastig te identificeren omdat ze onzichtbaar zijn.”

Trish Kellett, voorzitster van het Hogan Coaching Network, presenteert ‘Coaching van de donkere kant van persoonlijkheid’ (Coaching the Dark Side of Personality), en Tom Cook, voornaamste consulent van A&D Resources, praat over ‘Dansen in het donker’(Dancing in the Dark).

“Omgaan met zwak leiderschap is een uitdaging die alle organisaties in een bepaalde vorm tegenkomen”, zegt Adam Gade, Chief Commercial Officer van A&D Resources. “Ons doel voor dit evenement is het delen van kennis over belangrijke indicatoren van zwak leiderschap en gerelateerde onderzoeks- en Hogan-producten.” Voor meer informatie over dit evenement, stuur een e-mail naar info@adresources.com.

Over A&D Resources

A&D Resources is als leverancier van persoonlijkheidstests en consultancydiensten gespecialiseerd in de assessment en ontwikkeling van individuen, teams en organisaties. A&D is de officiële Hogan Assessments-distributeur in Denemarken en de Benelux. Als officieel distributeur heeft A&D toegang tot het wereldwijde distributeursnetwerk van Hogan en de mogelijkheden om wereldwijde organisaties van dienst te zijn. Ga voor meer informatie naar www.adresources.com.

Over Hogan Assessments

Hogan Assessments is de wereldleider op het gebied van uitgebreide, onderzoeksgebaseerde persoonlijkheidsanalyse en consulting. Gebaseerd op tientallen jaren wetenschappelijk onderzoek helpt Hogan bedrijven om hun omzet en productiviteit aanzienlijk te verhogen door de juiste mensen in dienst te nemen, talenten te ontwikkelen en leiderschapspotentiaal te evalueren. Hogan’s evaluaties zijn beschikbaar in 57 landen en 46 talen, en worden gebruikt door meer dan 70 procent van de Fortune 500. Ga voor meer informatie naar www.hoganassessments.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

A&D Resources
Gitte Gade
gga@adresources.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr