16:28 uur 25-04-2018

Elliott Advisors (UK) Limited verklaring over Whitbread

LONDON—(BUSINESS WIRE)– Elliott Advisors (UK) Limited (“Elliott”) is verheugd dat Whitbread een afsplitsing heeft aangekondigd en zich ertoe heeft verbonden dit “zo snel als praktisch mogelijk” te doen. Volgens Elliott zou dit binnen de zes maanden moeten gebeuren.

Elliott Advisors (UK) Limited Statement on Whitbread

LONDON–(BUSINESS WIRE)– Elliott Advisors (UK) Limited (“Elliott”) is pleased that Whitbread has announced a demerger and has committed to doing so “as fast as practical”. In Elliott’s view this should be achieved within six months.

About Elliott

Elliott Management Corporation manages two multi-strategy funds which combined have approximately $35 billion of assets under management. Its flagship fund, Elliott Associates, L.P., was founded in 1977, making it one of the oldest funds of its kind under continuous management. The Elliott funds’ investors include pension plans, sovereign wealth funds, endowments, foundations, funds-of-funds, and employees of the firm. Elliott Advisors (UK) Limited is an affiliate of Elliott Management Corporation.

 

Contacts

Media Contacts
Elliott Advisors (UK) Limited
Sarah Rajani CFA
Director of Communications
Elliott Advisors (UK) Limited
+44 (0) 20 3009 1818
srajani@elliottadvisors.co.uk
or
Camarco
Ed Gascoigne-Pees
+44 (0) 7884 001 949
ed.gascoigne-pees@camarco.co.uk
or
Billy Clegg
+44 (0) 7977 578 153
billy.clegg@camarco.co.uk
or
Hazel Stevenson
+44 (0) 7986 009 720
hazel.stevenson@camarco.co.uk

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is. Check out our twitter: @NewsNovumpr