09:16 uur 11-04-2018

print24.com breidt haar assortiment van textielproducten uit met 25.000 nieuwe mogelijkheden

Online printer biedt breed assortiment van nieuwe producten met aangepaste textielprint

RADEBEUL, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– De online printshop UNITEDPRINT SE, waartoe ook het bekende merk print24.com behoort, heeft haar textielassortiment uitgebreid met talloze nieuwe producten en nieuwe categorieën en biedt nu 25.000 nieuwe mogelijkheden om textielproducten een persoonlijk tintje te geven.

Naast de bekende klassiekers als T-shirts, Hoodies en Jacks biedt print24.com nu een enorme selectie van aanpasbare textielproducten in categorieën zoals “vrijetijdskleding”, “werkkleding”, “sportkleding” en “woningtextiel”. Hiertoe behoren Baseball caps, Beanies, Werkbroeken, Schorten, Sporttassen, Voetbalshirts, Handdoeken, Badjassen en nog vele andere producten. Verder biedt de leverancier van dit volledige assortiment nu geoptimaliseerde leveringsopties die kunnen worden gebruikt om textielproducten met verschillende designs en maten in één keer te bestellen en zo te besparen op de verzendkosten.

Door de uitbreiding van het textielportfolio kunnen clubs, restaurants, hotels en andere sectoren nu eveneens terecht bij de online printshop om hun gepersonaliseerde kleding gemakkelijk online te kunnen bestellen. print24.com maakt niet alleen gebruik van klassieke textielprintmethoden, digitale transfer en flex- en flock-sublimatiedruk; veel producten kunnen nu ook worden voorzien van hoogwaardig borduurwerk. Logo’s en slogans op Overhemden, Blouses, Beanies en Vesten kunnen van deze artikelen aantrekkelijke blikvangers maken.

Fabian Frenzel, directeur van innovatie/marketing bij print24.com, verklaart: “Met een ruime selectie van verschillende materialen, afwerkingen en kleuren bieden we onze klanten een brede selectie van aanpassingsopties voor hun textielproducten – en dat tegen aantrekkelijke prijzen en met extreem korte levertijden!”

print24.com is een merk van UNITEDPRINT SE, een wereldwijd en op innovatie gericht e-commerce bedrijf voor print en media. Als een van de toonaangevende printshops van Europa heeft UNITEDPRINT SE circa 700 personeelsleden in dienst. Het bedrijf exploiteert bekende merken als print24, Easyprint, Unitedprint, getprint, printwhat, FIRSTPRINT, DDK PRINT BIG, infowerk en Unitedprint Shop Services (USS) op 26 locaties wereldwijd (in Duitsland, 21 andere Europese landen, en in Brazilië, China, Canada en de VS). Naast de standaard printproducten voorziet Unitedprint haar klanten van hoogwaardige producten en diensten op het gebied van textieldruk, fotoafdruk, grootformaat, reclamemateriaal en reclameapparatuur, en in de horeca- en gastronomiesector.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

 

Contacts

unitedprint.com SE
Marcel Sohrmann
0049 (0)351 / 27225388
presse@unitedprint.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr