16:11 uur 09-04-2018

Virtuele assistentietechnologie van Sestek draagt bij aan Asista, de eerste Smart Home Assistant in Turkije

Sestek’s samenwerking met Arçelik is de eerste van vele dergelijke projecten, omdat de innovaties van het bedrijf het slimme applicatielandschap van Turkije uitbreidt

ISTANBUL–(BUSINESS WIRE)– De technologie van Sestek heeft in belangrijke mate bijgedragen aan Asista, de eerste virtuele thuisassistent die de Turkse markt betreedt. Het is geïntroduceerd en ontworpen door Arçelik – het toonaangevende bedrijf voor elektronische apparaten in Turkije dat als derde gerangschikt is in Europa en wereldwijd bekend is door zijn merken Grundig en Beko. Asista integreert volledig de Virtual Assistant-innovaties van Sestek. Het apparaat is gestroomlijnd, handsfree en permanent beschikbaar om het dagelijks levens van zijn gebruikers makkelijker te maken.

Integratie van geavanceerde natuurlijke taalverwerkingstechnologie
Dankzij de Natural Language Processing-technologie van Sestek begrijpt Asista spraakpatronen en reageert snel op spraakopdrachten. Daarmee onderscheidt het apparaat zich van eenvoudigere opties die beschikbaar zijn en maakt het mogelijk om diverse genuanceerde taken uit te voeren.

Sestek’s Virtual Assistant Technology Contributes to Asista, Turkey’s First Smart Home Assistant

Sestek’s collaboration with Arçelik is the first of many such projects, as the company’s innovations expand Turkey’s smart application landscape

ISTANBUL–(BUSINESS WIRE)– Sestek’s technology significantly contributed to Asista, the first virtual home assistant to enter the Turkish market. Introduced and designed by Arçelik —the leading electronic appliance company in Turkey, third-ranked in Europe and globally known for its Grundig and Beko brands— Asista fully integrates Sestek’s Virtual Assistant innovations. The device is sleek, hands-free and perpetually available to ease users’ day-to-day lives.

Integrating Advanced Natural Language Processing Technology
Thanks to Sestek’s Natural Language Processing technology, Asista understands speech patterns and responds swiftly to voice commands. This differentiates the device from simpler rule-based options on the market, equipping it to perform diverse and nuanced tasks.
Asista responds to requests to play music, read the newspaper or describe the weather forecast. When the device needs clarification, it asks additional questions, engaging users in intelligent conversation. When synched to other home appliance or electronics, Asista turns them off or on upon request. Simply say, “Asista, turn off the air conditioning,” or “open the curtains,” and it complies.

Arriving on the International Stage
The introduction of Asista propels Turkey’s virtual assistant market onto the international stage. “Our collaboration with Arçelik proves our strength in the intelligent virtual assistant market,” says Professor Levent Arslan, Sestek’s CEO. “We intend to continue embedding our technologies in cutting-edge smart applications going forward.” This collaboration represents a beginning, not a culmination, as Sestek identifies and develops generative future projects.

About Sestek
Sestek began providing Speech Enabled Smart Technologies in 2000. Since then, the company has patented numerous innovative technologies, collaborated on important projects within academia and grown its clientele across a range of business areas. The performance and stability of Sestek’s technologies and the company’s willingness to tailor solutions to clients’ needs give the fast-growing company a unique advantage over its competitors. Sestek’s state-of-the-art products include Speech Analytics, Voice Biometrics, Text-to-Speech, Natural Dialog, Virtual Assistant and Chatbot. To learn more, please visit www.sestek.com

Contacts

Sestek
Hilal Bakanay
hilal.bakanay@sestek.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is. Check out our twitter: @NewsNovumpr