09:12 uur 09-04-2018

CSC voegt Robert Berry en Debra Parsall toe aan team

Nieuwe aanwervingen versterken wereldwijde kapitaalmarktdiensten van bedrijf

WILMINGTON, Del.–(BUSINESS WIRE)– CSC®, een wereldleider in bedrijfs-, juridische, belasting- en digitale merkdiensten, heeft vandaag de toevoeging aangekondigd van twee belangrijke leden aan haar Global Financial Markets-dienstverleningsbedrijf in Londen. Tot het Capital Markets Europe-team treden toe voorzitter Robert Berry en directeur Debra Parsall, die samen 45 jaar sectorervaring met zich meebrengen naar het bedrijf.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20180406005808/nl/

Chairman Robert Berry and Director Debra Parsall help to bolster CSC's Capital Markets Europe team. ...

Chairman Robert Berry and Director Debra Parsall help to bolster CSC’s Capital Markets Europe team. (Graphic: Business Wire)

Bill Popeo, president van de Global Financial Markets-activiteiten van CSC, noemt de aanstellingen additionele kritische bouwstenen voor het wereldwijde kapitaalmarktenteam van CSC.

“Superieur talent aanwerven is onderdeel van de werkwijze van CSC sinds de oprichting van ons bedrijf meer dan een eeuw geleden,” aldus Popeo. “Door deze getalenteerde mensen aan te trekken, kan CSC haar expertise in de dienstverleningssector voor gestructureerde financiering en securitisatie uitbreiden, met name in Europa.”

Robert Berry zal optreden als voorzitter van de Capital Markets Europe-groep van CSC in Londen. Meest recentelijk diende hij als wereldwijd hoofd van Capital Markets bij Intertrust Group. Debra Parsall zal dienen als directeur, ook werkzaam in Londen. Zij was meest recentelijk directeur van Capital Markets bij SFM Europe (nu onderdeel van Intertrust Group). Beide beschikken over expertise in de markten voor gestructureerde financiering en onroerend goed.

“We zijn extatisch dat deze zeer ervaren leiders bij ons bedrijf komen werken,” stelt J-P Nowacki, Managing Director. “Nu we het team strategisch laten groeien en expertise toevoegen om onze klanten van dienst te kunnen zijn, zullen Robert en Debra ons helpen de basis te leggen voor de langetermijngroei van CSC in de regio.”

CSC’s toegewijde financiële teams bieden een uitgebreid scala aan aanpasbare diensten die tegemoetkomen aan de behoeften van klanten in de Verenigde Staten, Europa en de regio Azië/Pacific.

Over CSC

CSC® is ‘s werelds toonaangevende leverancier van zakelijke, juridische, belasting- en digitale merkdiensten aan bedrijven over de hele wereld. Van het waarborgen van de compliance van uw bedrijf en het stroomlijnen van de activiteiten, tot het online beschermen en bevorderen van uw merk, wij maken gebruik van onze expertise en persoonlijke benadering om uw bedrijf soepeler te laten draaien. Wij zijn het bedrijf achter het bedrijf. Wij zijn de vertrouwde partner voor 90% van de Fortune 500®, meer dan 65% van de Best Global Brands (Interbrand®), bijna 10.000 advocatenkantoren en meer dan 3.000 financiële organisaties. Het hoofdkantoor is sinds 1899 gevestigd in Wilmington, Delaware, VS. We hebben kantoren in de Verenigde Staten, Canada, Europa en de regio Azië/Pacific.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

 

Contacts

CSC
Rob Kalesse
PR Manager
+1-302-636-5401, toest. 65533
CSC News Room

Check out our twitter: @NewsNovumpr