13:30 uur 04-04-2018

Multi-Center, dubbelblinde klinische studie valideert DefenAge® als best-in-class anti-aging oplossing, natuurlijk de klok terugdraaien

Doorbraak Peptide draait tekenen van globale huidveroudering in zes weken terug

CARLSBAD, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Progenitor Biologics®, LLC, de fabrikant en distributeur van de baanbrekende anti-aging huidverzorgingsproducten, DefenAge® Skincare (DefenAge® huidverzorging), kondigt met trots de resultaten aan van een nieuwe, uitgebreide klinische studie naar het baanbrekende ingrediënt van de lijn Age-Repair Defensins®. Het op defensin gebaseerde drie-stappensysteem “verbetert globaal de visuele verschijning van de verouderde huid zonder irritatie, droogheid of inflammatie”, concludeert het leidende artikel gepubliceerd door de Journal of Drugs in Dermatology (JDD). Doelgerichte Age-Repair Defensins vertegenwoordigt de laatste generatie van anti-aging technologie en is UNIEK in zijn soort.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20180404005567/nl/

DefenAge's core regimen, 12 weeks. Taub A, Bucay V, Keller G et al. J Drugs Dermatol. 2018 Apr;17(4) ...

DefenAge’s core regimen, 12 weeks. Taub A, Bucay V, Keller G et al. J Drugs Dermatol. 2018 Apr;17(4):426-441. (Graphic: Business Wire)

“Het defensin huidverzorgingsregime resulteerde in statistisch significante verbeteringen bij patiënten in ALLE vijf parameters tegelijkertijd, waaronder zichtbaar verminderde fijne en diepe rimpels, poriën en pigmentvlekken. Deelnemers aan de studie vertoonden ook verbetering in de vetheid van de huid, egaliteit, hydratatie en een aantal andere cruciale huideigenschappen”, deelde de primaire onderzoekster en correspondentieschrijver van de studie, Amy Forman Taub, MD. “DefenAge resulteert in diepgaande verbeteringen in de zichtbare gezondheid en schoonheid van de huid die duidelijk zichtbaar zijn, zelfs voor het ongetrainde oog.”

“De resultaten tonen aan dat het defensin-bevattende trio van producten de meeste van de voordelen bieden van aloude retinols en nieuwere, maar alom gebruikte, groeifactor bevattende cosmeceuticals, zonder irritatie of inflammatie, gevoeligheid voor zon of zorgen over neoplasie van de behandelde huid”, voegt de medeonderzoekster van de studie, Vivian Bucay, MD, toe. “De geobserveerde klinische resultaten plaatsen DefenAgeSkincare zonder twijfel in de best-in-class categorie, dit product is een mijlpaal.”

Het eerder gepubliceerde voorklinische onderzoek toont aan dat defensins inactieve conservering van de “verse” cellen in het lichaam activeren, LGR6-positieve stamcellen. “Na activatie migreren LGR6-positieve stamcellen fysiek naar de basale laag van de huid en creëren een nieuwe epidermis en uiteindelijk een nieuwe, jonger gedragende huid”, legt de medeonderzoeker van de studie, Gregory Keller, MD, uit. “De op defensin gebaseerde anti-aging technologie is een authentieke paradigmische wisseling die ik slechts één keer per decennium zie.”

DefenAge maakte een eerste soft lancering in de zomer van 2015”, merkt Progenitor Biologic’s CEO, Nikolay Turovets, PhD, op. “Vandaag de dag bieden meer dan 300 esthetische medici en medi-spa’s in de Verenigde Staten DefenAge aan. Sinds de lancering oversteeg de jaarlijkse groei van DefenAge drie jaar op rij de 100 procent, met in 2017 sales die de 2,4 miljoen dollar overschreden. Nu we zulk betrouwbaar klinisch bewijs hebben van het resultaat van het product, gaan we verder met onze uitbreiding in de esthetische markt en de levering van de beste technologie aan de consumenten.”

Onderzoeksdetails

Het onderzoek werd geleid door Amy Forman Taub, MD, Vivian Bucay, MD, Gregory Keller, MD, Jay Williams, PhD, en Darius Mehregan, MD. Een geblindeerde en placebo-gestuurde multi-center proef met zowel deelnemers als onderzoekers, werd uitgevoerd in poliklinische setting op vierenveertig vrouwelijke subjecten van 41-71 jaar oud met huidtypes I-V. De evaluatie werd uitgevoerd bij het begin, na zes en na twaalf weken. Het DefenAge 3-stappensysteem (handelsnaam: Clinical Power Trio) houdt in: 2-Minute Reveal Masker, 24/7 Barrier Balance Cream en 8-in-1 BioSerum. Het leidende artikel is getiteld: “Multi-center, dubbelgeblindeerd, middelgecontroleerde klinische proef van een alpha en beta defensin bevattende anti-aging huidverzorgingsregime met klinische, histopathologische, immunohistochemische, fotografische en ultrasound evaluatie” [Taub A, et al. J Drugs Dermatol. 2018 Apr;17(4):426-441].

Lees het volledige artikel in de april-editie van 2018 van het JDD: http://jddonline.com/articles/dermatology/S1545961618P0426X

Over DefenAge

DefenAge® Skincare is een door technologie gedreven anti-aging huidverzorgingslijn, voornamelijk gedistribueerd binnen de professionele esthetische markt, waaronder dermatologische en esthetische operatiepraktijken. Het belangrijkste ingrediënt, Age-Repair Defensins®, bevat een alleenstaand, natuurlijk doelgericht actiemechanisme. Het patent voor de technologie is aangevraagd en is exclusief verkrijgbaar in DefenAge en behoort niet tot de groeifactor categorie. Het Clinical Power Trio is getest door middel van een klinisch onderzoek, DefenAge’s belangrijkste huidverzorgingsregime dat zichtbare tekenen van huidveroudering aanpakt op een globale schaal. DefenAge producten bevatten geen menselijke of dierlijke ingrediënten, parabenen, formaldehyde-bevattende preservatieven, sulfaten, minerale oliën, kleurstoffen, phthalaten of BPA.

De producten zijn verkrijgbaar op www.DefenAge.com.

Voor meer informatie, ga naar www.DefenAge.com of vind het bedrijf op
Instagram: https://www.instagram.com/defenageskincare/
Facebook: https://www.facebook.com/DefenAge/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCUNgakIU09qBQ4x1ulfc0jQ
Twitter: https://twitter.com/DefenAge
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/defenage-skincare/

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

 

Contacts

DefenAge
Company
Ray Wood, EVP en CFO
rw@DefenAge.com
(760) 814 8175
of
Media:
KELZ PR
Sheila McCrink
sheila@kelzpr.com

 

Check out our twitter: @NewsNovumpr