09:26 uur 26-03-2018

Redwood Software kondigt revolutionair robotlicentiemodel aan gebaseerd op een transparant prijsmodel

Voor het eerst betalen klanten alleen maar voor de robotdiensten die zij ook daadwerkelijk gebruiken, wat resulteert in een besparing van tijd en inspanning.

HOUTEN–(BUSINESS WIRE)– Vandaag kondigt Redwood Software, de pionier achter ‘The Robotic Enterprise’, de lancering aan van een revolutionair nieuw robotlicentiemodel waarbij klanten uitsluitend betalen voor de robotdiensten die zij daadwerkelijk binnen hun bedrijf gebruiken.

Dit nieuwe licentiemodel, dat nu beschikbaar is, stelt klanten in staat om hun kosten voor handmatige arbeid direct te vergelijken met gerobotiseerde processen. Met de unieke Robotic Service Charge brengt Redwood alleen de kosten in rekening voor een gerobotiseerde service, wat gelijk staat aan een eenheid van werkzaamheden die gedaan kan worden door een persoon (denk aan een e-mail versturen, een rapport downloaden of twee rapporten reconciliëren).

Redwood levert een catalogus van 35000 kant-en-klare robotdiensten die door business users aan elkaar gekoppeld kunnen worden in een visuele Plug & Play interface. End-to-end bedrijfsprocessen kunnen zonder enige kosten of risico’s worden samengesteld, gerobotiseerd, getest en ingezet. Pas wanneer de gerobotiseerde service wordt ingezet wordt er een bedrag in rekening gebracht, waarbij altijd werkzaamheden worden vervangen die anders handmatig zouden plaatsvinden.

Binnen de Robotic Service Charge biedt Redwood tijdens de hele levenscyclus support voor alle robots in de catalogus. Dit elimineert het probleem dat andere oplossingen ondervinden; als besparingen opgaan aan lopende onderhoudskosten. Door deze benadering kunnen klanten zich concentreren op het behalen van automatiserings- en procesverbeteringen van wereldklasse in plaats van het onderhouden van zelfgebouwde robots.

Alle huidige desktop RPA-licentiemodellen leggen de verantwoordelijkheid bij klanten om te gissen naar het aantal benodigde robots vanaf de start van een project en welke rendement dat kan opleveren. Hoewel deze aanbieders beloven dat de robots besparingen zullen opleveren, sommigen beweren het equivalent van 2 tot 3 Fte’s, is het bewijs hiervan niet onderbouwd.

Neil Kinson, Chief of Staff bij Redwood Software zegt: “Er is momenteel geen verband tussen een bepaald bedrijfsproces en het aantal robots dat een bedrijf nodig heeft om dat proces te onderhouden. De beloofde automatiseringsgraad wordt nooit werkelijkheid en daarbovenop ontstaat een nieuwe hoeveelheid manueel werk voor het onderhouden en beheren van deze robots.”

“Met het nieuwe licentiemodel van Redwood betalen klanten alleen als een robot een taak uitvoert die eerder door een medewerker werd gedaan. Dit geeft een directe link tussen een robotische investering en de bedrijfsresultaten. Klanten kunnen de kosten vergelijken met de manier waarop processen nu worden uitgevoerd en dit stelt hen in staat te streven naar 100% eliminatie van handmatige inspanningen. Terwijl andere aanbieders trots spreken over het aantal ‘robots’ dat ze hebben ingezet, ligt hun focus alleen bij het aantal licenties dat ze hebben verkocht. In ons geval geven we alleen om de resultaten die zijn afgeleverd en wij zijn zo toegewijd aan de resultaten dat we alleen in rekening brengen als dat waar is.”

Recent heeft Redwood Software de lancering aangekondigd van zijn Redwood Robotics™ oplossing. Hiermee kunnen klanten het werk van 1650 mensen of meer per dag gerobotiseerd uitvoeren. De vernieuwde technologie biedt het snelste toegevoegde waarde voor de organisatie, de laagste ‘Cost of Ownership’ en het grootste rendement van alle RPA-aanbieders.

Over Redwood Software

Redwood Software versnelt digitale processen en elimineert overal in de organisatie de kosten van terugkerende handmatige taken. Wij robotiseren tot wel 100% van de handmatige taken. Op dit moment gebruiken meer dan 3000 internationale klanten Redwood om hun bedrijfsprocessen te automatiseren.

Contacts

Hannah Lock / Emily Creak – Hotwire voor Redwood Software
redwoodglobal@hotwireglobal.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr