11:11 uur 20-03-2018

Ghostbusters World met Google Maps API uitgelicht tijdens Google Keynote op GDC 2018

Nieuwe gameplay-beelden laten Google Maps API in actie zien

SEOUL, Zuid-Korea–(BUSINESS WIRE)– De onlangs aangekondigde Ghostbusters World, ontwikkeld in samenwerking tussen Sony Pictures Entertainment Consumer Products, Ghost Corps en uitgever FourThirtyThree Inc. (4:33), was vandaag onderwerp van gesprek tijdens de Google Keynote op de Game Developers Conference 2018. De nieuwe gameplay-beelden zullen van 21-23 maart ook vertoond worden bij de Google-stand op de expo-vloer. Ghostbusters World is gemaakt met de Maps API-technologie en toont het allernieuwste op het gebied van augmented reality in deze op Maps-gebaseerde game waar spelers in hun stadswijk kunnen patrouilleren en hun favoriete Ghostbusters-spoken vernietigen!

Breng een bezoekje aan de Google-stand of klik hier (LINK) om kennis te maken met de nieuwe gameplayvideo.

Ga de strijd aan met en vang honderden nieuwe en bekende spoken in Ghostbusters World, dat later dit jaar overal op apparaten met iOS en Android gelanceerd wordt. Als je niet bang voor spoken bent en op de hoogte wilt blijven van nieuws en updates, volg ons dan op Twitter (LINK), Facebook (LINK) en YouTube (LINK).

Meer informatie en pluspunten kun je vinden op: www.ghostbustersworld.com.

OVER FOURTHIRTYTHREE INC.

FourThirtyThree Inc. (4:33) is een uitgeverij van mobiele games. 4:33 werd opgericht in 2009 en ontving de eerste President’s Game Award voor mobiele titels met ‘Blade for Kakao’. Andere titels, zoals ‘Three Kingdoms Blade’, ‘Hero for Kakao’, ‘Lost Kingdom’ zijn eveneens zeer bekende toptitels. In 2018 staan ‘DC Unchained’, ‘Battle Boom’, ‘Boxing Star’ klaar om gelanceerd te worden. Ga voor meer informatie naar http://www.433.co.kr.

OVER SONY PICTURES ENTERTAINMENT

Sony Pictures Entertainment (SPE) is een dochtermaatschappij van Sony Entertainment Inc., die op zij beurt een dochtermaatschappij is van de in Tokio gevestigde Sony Corporation. De internationale bedrijfsactiviteiten van SPE bestaan uit het produceren, verkrijgen en distribueren van films; produceren, verkrijgen en distribueren van televisie; televisienetwerken; het creëren en distribueren van digitale content; het beheren van studiovoorzieningen; en de ontwikkeling van nieuwe producten, diensten en technieken voor entertainment. SPE’s Motion Picture Group omvat de filmlabels Columbia Pictures, Screen Gems, TriStar Pictures, Sony Pictures Animation en Sony Pictures Classics. Kijk voor meer informatie op http://www.sonypictures.com/corp/divisions.html.

OVER GHOST CORPS

Ghost Corps, Inc., een dochtermaatschappij van Columbia Pictures Industries, Inc., richt zich op de uitbreiding van het merk Ghostbusters met live-action films, bewegende animatiebeelden, televisie, merchandise en andere nieuwe entertainmentproducten. Het hoofdkantoor van Ghost Corps bevindt zich op de locatie van Sony Studios in Culver City, Calif.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

TriplePoint namens 4:33
ghostbusters@triplepointpr.com
+1-415-955-8500
of
FourThirtyThree Inc.
Yohan Chung
M. +82-010- 3230-5517
E. yohan@433.co.kr

Check out our twitter: @NewsNovumpr