11:04 uur 16-03-2018

Cryptocurrency mining wordt groen met Ormeus Coin

Upstate New York wordt bitcoin mining hub met goedkope waterenergie die goudkoorts van 21e eeuw van brandstof voorziet

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Virtuele valuta Ormeus Coin maakt gebruik van hernieuwbare energie van een waterkrachtcentrale in de buurt van de Niagara-watervallen aan de Amerikaanse/Canadese grens om een nieuw multi-miljoen dollar industrieel cryptominingbedrijf van energie te voorzien.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: http://www.businesswire.com/news/home/20180315006496/nl/

Ormeus heeft de krachten gebundeld met de lokale autoriteiten en de Moses-Saunders Power Dam, een kolossaal waterkrachtproject dat zich over ongeveer 50 kilometer uitstrekt over de St. Lawrence River Valley.

De centrale heeft 32 turbinegeneratoren, gelijk verdeeld door de internationale grens, met 1.045 megawatt aan de Canadese zijde en 912 megawatt die vanuit Massena in de staat New York geleverd worden.

De uitgebreide mining farm van Ormeus Coin van USD $ 250 miljoen in het Middenwesten en New York maakt gebruik van een verscheidenheid aan technologieën, waaronder kunstmatige intelligentie en op maat gemaakte algoritmen die de datacenters helpen te werken op maximale efficiëntie. Hierdoor stijgt de winst tot bijna USD $ 7 miljoen per maand.

Het is echter de goedkope energie van de waterkrachtcentrale die Ormeus het ultieme miningvoordeel geeft met enkele van de laagste stroomtarieven in Noord-Amerika en extreem lage of gratis energiedistributiekosten.

“De centrale biedt goedkope energie onder een wettelijk geautoriseerd programma met de naam Preservation Power, dat banen in Massena in de regio New York beschermt en bevordert,” aldus een woordvoerder van Ormeus Coin.

“Dankzij de wetgeving kunnen de opbrengsten van de verkoop van bepaalde waterkrachtblokken worden gebruikt voor de economische ontwikkeling in de St. Lawrence County.

“Zoals beloofd zorgt Ormeus Coin momenteel voor extra banen in de regio, met een van onze nieuwe mininginstallaties in de buurt,” stelde de woordvoerder van Ormeus Coin.

Miners van cryptocurrency volgen het voorbeeld van Ormeus Coin en verhuizen hun faciliteiten naar de St. Lawrence County van de staat New York, die nu wordt beschreven als de ‘Silicon Valley van cryptomining.’

Ormeus heeft afgelopen augustus een lease-overeenkomst gesloten voor een 1400 vierkante meter tellend miningcentrum in de noordelijke regio van New York en de activiteiten boeken reeds winsten terwijl Bitcoin zich rond de USD $ 10.000 heeft gestabiliseerd.

Ormeus Coin zal naar verwachting zijn nieuwe cryptocurrency wallet binnenkort uitbrengen, en verdere aankondigingen betreffende de toevoeging van de coin aan grote crypto exchanges zijn in aantocht.

Voor meer informatie over Ormeus Coin kan het publiek gaan naar www.ormeuscoin.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

 

Contacts

Ormeus Coin
Contactpersoon voor journalisten:
Tim Forde, 00-44-7881292043
www.ormeuscoin.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr