14:34 uur 28-02-2018

Airspan en Sprint verkozen tot winnaar in de categorie “Best Mobile Technology Breakthrough” tijdens de GLOMO Awards 2018

BARCELONA, Spanje–(BUSINESS WIRE)– Het vervult Airspan en Sprint met trots te zijn verkozen tot winnaar van de Best Mobile Technology Breakthrough Award voor hun baanbrekende en succesvolle grootschalige implementatie van de eerste geheel draadloze indoor small-cell, de Magic Box, speciaal ontwikkeld voor het verbeteren van de efficiëntie van het netwerk, het verhogen van de datasnelheden en het verrijken van de gebruikersbeleving.

“We zijn zeer verheugd dat onze innovatieve Magic Box door de GSMA en de jury is erkend in een uiterst competitieve categorie, met enkele van de grootste bedrijven ter wereld,” aldus Robert Kingsley, directeur van Small Cell and WiFi Development bij Sprint. “De eenvoud van installatie en de ingebouwde intelligentie van de Magic Box draagt bij tot een betere netwerkbeleving van onze klanten, elke dag weer.”

“Onze samenwerking met Sprint heeft geleid tot de realisatie van het potentieel van small-cells wat betreft de verbetering van de efficiëntie van het netwerk en kosteneffectieve uitbreiding van de dekking en capaciteit van het netwerk,” aldus Eric Stonestrom, CEO van Airspan Networks. “De Magic Box beantwoordt eindelijk de behoefte aan een zelfinstallerende, betaalbare high-performance oplossing voor netwerkdekkingsproblemen.”

De Best Mobile Technology Breakthrough Award bekroont de bijdrage van mobiele operators, fabrikanten en leveranciers aan de groei van het mobiele gebruik, de verrijking van de gebruikersbeleving en de uitbreiding van de zakelijke mogelijkheden.

Deze zeer brede categorie omvat componenten, microprocessors, geheugen, chipsets, beeldschermen, audio, batterijen, besturingssystemen, API’s en nog veel meer, en kijkt zelfs naar innovatief design en vormgeving. Het is een erkenning van de enorme diversiteit van het wereldomvattende mobiele ecosysteem dat voortdurend blijft innoveren en nieuwe dimensies blijft toevoegen aan de beleving van de klant. Sprint en Airspan voelen zich vereerd de GLOMO Award 2018 in ontvangst te mogen nemen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

 

Contacts

Airspan.com
Damiano Coletti, 01895 467100
mediarelations@airspan.com

 

Check out our twitter: @NewsNovumpr