19:49 uur 23-02-2018

Lion/Gem Luxembourg 3 S.a.r.l. presenteert eerstekwartaalcijfers 2018

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– De eerstekwartaalcijfers voor 2018 van Lion/Gem Luxembourg 3 S.a.r.l. (gelieerd aan Young’s Seafood Limited) zijn vanaf 23 februari 2018 beschikbaar op haar website voor beleggersrelaties. De conference call over het eerste kwartaal gepland om 13.00 uur (GMT). Het eerste kwartaal bestrijkt de drie maanden tot 30 december 2017; het boekjaar van Lion/Gem Luxembourg 3 S.a.r.l. loopt tot 30 september 2018.

 

Lion/Gem Luxembourg 3 S.a.r.l. Announce First Quarter Results for FY 2018

LONDON–(BUSINESS WIRE)– The First Quarter results for FY18 for Lion/Gem Luxembourg 3 S.a.r.l. (associated with Young’s Seafood Limited) will be made available on our Investor Relations website on February 23, 2018. The First Quarter results call for investors that accompanies this information is scheduled to take place at 13:00 GMT on February 23, 2018. The First Quarter covers the quarter to 30 December 2017; the financial year end for Lion/Gem Luxembourg 3 S.a.r.l. is September 30, 2018.

For further information:

If you are an investor or a potential investor in the 8¼%/ 9% Senior PIK Notes due 2019, of Lion/Gem Luxembourg 3 S.a.r.l., and would like access to this information, please register your interest on our Investor Relations website: https://youngsseafood.co.uk/investors/.

If you have any questions about the registration process or need further information, please do not hesitate to contact Nicholas Donnelly, Communications Manager at Young’s Seafood: nicholas.donnelly@youngsseafood.co.uk

This announcement contains inside information by Lion/Gem Luxembourg 3 S.a.r.l. under Regulation (EU) 596/2014 (16 April 2014).

Contacts

Young’s Seafood:
Nicholas Donnelly
Communications Manager
nicholas.donnelly@youngsseafood.co.uk

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is. Check out our twitter: @NewsNovumpr