12:36 uur 21-02-2018

Posiflex toont stijlvolle nieuwe lijn van touchscreen-terminals en zelfservice- en interactieve kiosken op EuroCIS 2018

EuroCIS 2018, Düsseldorf/Duitsland, 27 februari – 1 maart, hal 9/C42

TAIPEI, Taiwan & RATINGEN, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– Posiflex Technology, Inc. onthult een geheel nieuwe lijn van dynamische touchscreen-terminals die een nieuw tijdperk belichaamt voor Posiflex en verkooppunthardware – de RT-serie. Met een elegante behuizing en een opvallend dun profiel brengt de RT-serie een moderne esthetiek naar de toonbank en zorgt ervoor dat retailbedrijven er nog aantrekkelijker uitzien.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: http://www.businesswire.com/news/home/20180221005005/nl/

Laat uw bedrijf er aantrekkelijker uitzien met RT-serie van Posiflex (foto: Business Wire)

Laat uw bedrijf er aantrekkelijker uitzien met RT-serie van Posiflex (foto: Business Wire)

Verkrijgbaar in 15″ (4:3) scherm of 15,6″ (16:9) breedbeeld, biedt de RT-serie een selectie van meerdere processors van Intel Celeron, helemaal tot Core i5 CPU, om tegemoet te komen aan elke unieke behoefte. Dankzij de gepatenteerde technologie zonder ventilator kan het apparaat geruisloos werken en presteren in zware omstandigheden met stof en gemorste vloeistoffen.

“De POS-terminal is niet langer alleen maar een koud en rigide hulpmiddel voor bedrijven; het is uitgegroeid tot een uitbreiding van het merk die zorgt voor een dynamischere winkelervaring in de winkel,” aldus Owen Chen, President en CEO van Posiflex Technology, Inc. “De RT-serie heeft een uitstraling van simplistische elegantie en ziet er perfect uit op de toonbank zonder enige schroeven op het oppervlak. Het moderne en verbluffende ontwerp kan worden geïntegreerd in elke winkelinrichting, terwijl de terminal nog steeds de kwaliteit, prestaties en duurzaamheid op lange termijn biedt die onze klanten van Posiflex verwachten.”

De RT-serie heeft een intelligent ontworpen achterklep die moeiteloos kan worden verwijderd zonder gereedschap voor snel en eenvoudig onderhoud. In de basis kan een uitbreidbare PoweredUSB- of USB-hub opgenomen worden om meer randapparatuur te ondersteunen en tegelijkertijd een nette en opgeruimde uitstraling te behouden.

Posiflex, dat sinds 1984 een van de toonaangevende leveranciers van touchscreen-terminals voor de wereldwijde POS-terminalmarkt is, zet de uitbreiding van haar kioskproductlijn uit de KT-serie voort met de introductie van de nieuwe Stellar en Apollo. De 21,5″ Stellar en 32″ Apollo zijn voorzien van een helder PCAP-touchscreen met hoge definitie en een gestroomlijnde, duurzame behuizing, en bieden zo een moderne en geavanceerde interface tussen mens en machine.

De KT-serie wordt aangedreven door een Intel Celeron of Core i3 CPU. De Stellar past zich eenvoudig aan zijn omgeving aan en wordt geleverd met een standaard, terwijl de Apollo een wandbevestigde, enkel- of dubbelzijdige bediening op een paal biedt voor flexibiliteit. Beide kiosken kunnen worden aangepast met een verscheidenheid aan geïntegreerde modulaire opties, waaronder beugelsteun voor EMV-betaalapparaten, scanners, bonprinters en meer.

De producten van Posiflex worden intern ontworpen en vervaardigd en hebben bewezen robuust te zijn, omdat ze specifiek zijn ontworpen voor de veeleisende en snel evoluerende detailhandel. Voor meer informatie over deze oplossingen van een Posiflex-vertegenwoordiger, kunt u langskomen in Hal 9/C42.

Over Posiflex:

Posiflex is een bedrijf dat POS- en industriële aanraakterminals en randapparaten ontwerpt en fabriceert. De producten van Posiflex worden al sinds 1984 wereldwijd gebruikt. Voor meer informatie: www.posiflex.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

 

Contacts

Contactpersoon van het bedrijf
Posiflex Technology, Inc.
Wei-Lun Chang, +886 (0)2 2299-1599
weilunchang@posiflex.com.tw
of
Contactpersoon voor de pers in Duitsland
Baltzer Communications
Viviane Baltzer, +49(0)89-12392993
viviane.baltzer@web.de

Check out our twitter: @NewsNovumpr