11:16 uur 19-02-2018

Reply Code Challenge van 2018: doe mee

MILAAN–(BUSINESS WIRE)– Op 15 maart 2018 lanceert Reply de eerste Reply Code Challenge, gericht op teamprogrammering en geopend voor studenten en professionele programmeurs. Alle deelnemende teams die zich hebben geregistreerd op challenges.reply.com zullen de uitdaging aangaan om een logisch wiskundeprobleem op te lossen door middel van codering.

Het idee voor code-uitdagingen kwam van het ‘Reply Code Master Team‘, een groep van Reply-ontwikkelaars die gepassioneerd zijn over codeerwedstrijden en -ontwerp. Na een eerste interne ronde met Replyers, opent Reply de uitdaging nu voor de hele wereld. Het draait allemaal om samen leren en het plezier van competitie.

Reply gelooft en investeert in talentscouting en levenslang leren. Het Reply Code Challenge-initiatief maakt deel uit van de voortdurende inspanningen van Reply om codering te bevorderen onder jongeren (d.w.z.: het Code for Kids-programma waarbij in de afgelopen 24 maanden meer dan 15.000 meisjes en jongens tussen 6-18 jaar in Europa betrokken waren), bij bedrijven en onder nerds.

Meld je aan vanaf 15 februari op challenges.reply.com , stel een team samen en maak online verbinding op 15 maart. Om 16:30 uur CET zal Reply de probleemstelling publiceren, waarna alle teams kunnen beginnen met het uploaden van hun oplossingen. De deelnemers mogen gebruik maken van elke programmeertaal en meer dan één oplossing voor het probleem verzenden.

Hoe meet je je talent? Ben jij de nummer één programmeur van de wereld? Het is tijd om erachter te komen! Alles wat je mee hoeft te nemen, is je talent, je passie en je vermogen om samen te werken! Kom en doe met ons mee!

REPLY
Reply [MTA, STAR: REY] is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van oplossingen op basis van nieuwe communicatiekanalen en digitale media. Reply is een netwerk van zeer gespecialiseerde bedrijven die belangrijke Europese industriële groepen, die actief zijn in de sectoren telecom en media, industrie en dienstverlening, bankwezen, verzekeringen en openbaar bestuur, ondersteunen bij het definiëren en ontwikkelen van bedrijfsmodellen die geschikt zijn voor de nieuwe paradigma’s van big data, cloud computing, digitale media en het internet der dingen. De dienstverlening van Reply omvat: consulting, systeemintegratie en digitale diensten. www.reply.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

 

 

 

Contacts

Reply
Media:
Fabio Zappelli
f.zappelli@reply.com
of
Roberta Giani
r.giani@reply.com