17:13 uur 09-01-2018

Zloadr gaat samenwerking aan met gerenommeerdste krant van Nigeria en voorziet miljoen Nigerianen van cryptonieuws

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Met een stap die meer dan een miljoen Nigerianen toegang biedt tot de actueelste cryptonieuwtjes en investeringsmogelijkheden, heeft Zloadr een officiële overeenkomst gesloten met een kwaliteitskrant uit Lagos. The Guardian is in Nigeria een toonaangevende medium dat iedere maand circa 1 miljoen bezoekers naar zijn site trekt. Zijn nieuwe partner, Zloadr, is een platform met nieuws over blockchain dat onlangs een Initial Coin Offering van zijn eigen token, de ZDR, heeft volbracht.

Deze samenwerking levert Zloadr naar verwachting meer bekendheid op, wat het bedrijf in staat stelt binnen Nigeria de bredere cryptovalutamarkt te betreden, maar ook op grotere schaal in heel Afrika. Het is een belangrijke tijd voor cryptovaluta, vooral op het Afrikaanse continent, waar hyperinflatie een negatieve impact heeft op economische groei.

 

 

Zloadr Partners with Nigeria’s Most Respected Newspaper to Deliver Crypto News to One Million Nigerians

LONDON–(BUSINESS WIRE)– In a move that will connect up to one million Nigerians with the latest crypto news and investment opportunities, Zloadr has officially signed a deal with a top Lagos newspaper. The Guardian newspaper in Nigeria is a leading African publication that currently attracts around one million visitors to its site each month. New partner Zloadr is a blockchain publishing platform that recently completed an ICO of its own token (ZDR).

This collaboration is set to bring more exposure to Zloadr, allowing the company wider access to the cryptocurrency environment within Nigeria and, on a wider scale, across Africa. It’s an important time for cryptocurrencies, particularly within the African continent, where hyperinflation continues to negatively impact economic growth.

Nigeria is the ideal environment for a crypto publishing platform such as Zloadr. Not only is Nigeria one of the top economies in Africa, it’s also home to a thriving tech community at the forefront of blockchain and alt-coin technologies. With new media exposure from this partnership with The Guardian, site visits are set to increase, and Zloadr’s own ZDR token is expected to flourish.

Sam Enrico Williams, Founder of Zloadr, spoke about the collaboration, saying: “We are hugely excited by this new partnership. We anticipate that the Zloadr platform will receive excellent exposure, and that the ZDR token trading volume will spike as a result of our new deal with The Guardian”.

He went on to say: “The demand for our token will be driven by the strong rise in visitors to our news publication. ZDR token holders and users will benefit when using our platform by earning 3x times longer advertising duration when paying for ad space, compared to paying in Bitcoin, Ethereum or fiat currencies”.

About Guardian Nigeria

The Guardian is an independent newspaper published daily in Lagos, Nigeria. It’s known as “Nigeria’s most respected newspaper”.

About Zloadr

Zloadr is the first viral digital news publishing platform on the blockchain powered by influencers. Zloadr distributes content and grows income for content creators around the world.

 

Contacts

Zloadr Limited
Dominic Brown, +44 7951 811 718
Chief Operation Officer
dominic@zloadr.com

 

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is. Check out our twitter: @NewsNovumpr