09:11 uur 08-01-2018

TA Associates kondigt promoties aan van wereldwijde personeelsleden voor 2018

BOSTON–(BUSINESS WIRE)– TA Associates, een toonaangevende internationale private equity-onderneming, heeft vandaag promoties bekendgemaakt die zijn verdiend door zes investeringspersoneelsleden in de kantoren van TA in Boston, Menlo Park en Londen, met ingang van 1 januari 2018.

“Het is een eer om de welverdiende promoties van deze getalenteerde en toegewijde teamleden te erkennen die elk een cruciale rol hebben gespeeld bij het genereren van aanzienlijke waarde voor onze investeerders, portfoliobedrijven en TA,” aldus Brian J. Conway, voorzitter en Managing Partner bij TA Associates. “We kijken uit naar hun voortdurende bijdragen terwijl we streven naar groei-investeringsmogelijkheden en werken met de managementteams van onze portfoliobedrijven om hun volledige potentieel te bereiken.”

Patrick Sader werd gepromoveerd van Director tot Managing Director. Hij is gevestigd in het Londense kantoor van TA Associates (VK), LLP, en richt zich op investeringen in consumenten-, financiële en zakelijke dienstverlenende bedrijven in heel Europa terwijl hij leiding geeft aan de inspanningen van de onderneming in Frankrijk. Dhr. Sader leidde de investeringen van TA in Babilou, CIPRÉS, Hana Group, Kiwoko en Zadig & Voltaire, en was actief betrokken bij de investering van het bedrijf in DNCA Finance. Dhr. Sader is lid van de Raad van Bestuur van Babilou, Hana Group, Kiwoko en Zadig & Voltaire en diende vroeger in de Raad van Bestuur van CIPRÉS. Voordat hij in 2011 bij TA kwam, was dhr. Sader een Director bij Argan Capital en een Senior Associate bij Terra Firma Capital Partners. Hij was ook werkzaam in de M&A Financial Institutions Group van Merrill Lynch. Dhr. Sader ontving een BA in Finance and Accounting van ESSEC Business School.

Max Cancre werd gepromoveerd van Vice President tot Senior Vice President. Hij is gevestigd in het Londense kantoor van TA Associates (VK), LLP, en richt zich op investeringen in technologie- en datadienstenbedrijven in heel Europa. Dhr. Cancre is een waarnemer van de Raad van Bestuur van Interswitch en ITRS. Hij was ook actief betrokken bij TA’s investeringen in 10bis, DNCA Finance en Zadig & Voltaire. Voordat hij in 2010 bij TA kwam, was dhr. Cancre werkzaam in de Investment Banking Division, Structured Finance Group bij Barclays Capital. Hij behaalde een BA in Economics and International Relations van de University of Pennsylvania en een MBA van de Harvard Business School.

John W. DiCola werd gepromoveerd van Vice President tot Senior Vice President. Hij is gevestigd in TA’s kantoor in Boston en richt zich op investeringen in technologiebedrijven in Noord-Amerika. Dhr. DiCola is lid van de Raad van Bestuur van Radixx International en was ook actief betrokken bij de investeringen van TA in Insurity en TierPoint. Voordat hij in 2015 bij TA kwam, was hij Associate bij Hellman & Friedman, LLC en analist bij Greenhill & Co. Dhr. DiCola behaalde een BA in Economics van Stanford University en een MBA van de Harvard Business School.

Lovisa Lander werd gepromoveerd van Vice President tot Senior Vice President. Ze is gevestigd in het Londense kantoor van TA Associates (VK), LLP, en richt zich op investeringen in de gezondheidszorg en het onderwijs in heel Europa, evenals op sectoroverschrijdende Scandinavische investeringen. Mej. Lander is een waarnemer van de Raad van Bestuur van Biocomposites en PhysIOL, was voorheen lid van de Raad van Bestuur van Cath Kidston en was een waarnemer van de Raad van Bestuur van Internationella Engelska Skolan. Ze was ook actief betrokken bij TA’s investeringen in Inspired, Kiwoko, Söderberg & Partners en Zadig & Voltaire. Voordat ze in 2010 bij TA kwam, was mej. Lander werkzaam in de Investment Banking Division, Consumer Products and Retail Group bij Rothschild. Ze behaalde een MSc-graad in Technology Management and Economics van de Chalmers University of Technology.

Alex Melamud werd gepromoveerd van Vice President tot Senior Vice President. Hij is gevestigd in TA’s kantoor in Menlo Park en richt zich op investeringen in technologie- en technologiegebaseerde dienstverlenende bedrijven in Noord-Amerika. Dhr. Melamud is lid van de Raad van Bestuur van Arxan Technologies en Gamma Technologies, is waarnemer van de Raad van Bestuur van Maintenance Connection en Mitratech en was ook actief betrokken bij TA’s investeringen in Aicent, CyOptics, DigiCert en MicroSeismic. Voordat hij in 2009 bij TA kwam, was hij werkzaam in de Global Technology Investment Banking Group bij Barclays Capital. Dhr. Melamud behaalde een BS-diploma, summa cum laude, in Business Administration en een BA-diploma, summa cum laude, in Psychology van de University of Southern California, en een MBA van de Stanford Graduate School of Business.

Amara Suebsaeng werd gepromoveerd van Vice President tot Senior Vice President. Ze is gevestigd in TA’s kantoor in Boston en richt zich op investeringen in zakelijke, technologiegebaseerde, informatie- en andere dienstverlenende bedrijven in Noord-Amerika. Mej. Suebsaeng is lid van de Raad van Bestuur van OMNIA Partners en was ook actief betrokken bij de investeringen van TA in Cosentry en MicroSeismic. Voordat ze in 2010 bij TA kwam, was mej. Suebsaeng werkzaam in de Investment Banking Division, Global Power and Utilities Group bij Morgan Stanley. Mej. Suebsaeng behaalde een BA, Phi Beta Kappa, magna cum laude, in Economics van Princeton University en een MBA, cum laude, van de Harvard Business School. Ze is een toezichthouder van Boston Ballet.

Over TA Associates

TA Associates is een van de grootste en meest ervaren wereldwijde private equity groeifirma’s. TA is gericht op vijf doelindustrieën – technologie, gezondheidszorg, financiële diensten, consumenten- en zakelijke diensten – en investeert in winstgevende, groeiende bedrijven met kansen voor duurzame groei. TA heeft in bijna 500 bedrijven over de hele wereld geïnvesteerd. Beleggend als meerderheids- of minderheidsinvesteerder zet TA een langetermijnbenadering in waarbij de onderneming gebruik maakt van haar strategische middelen om managementteams te helpen duurzame waarde te creëren in groeibedrijven. TA heeft $ 24 miljard aan vermogen bijeengebracht en investeert met behulp van huidige fondsen ter waarde van $ 7,25 miljard. De meer dan 85 beleggingsspecialisten van het bedrijf zijn gevestigd in Boston, Menlo Park, Londen, Mumbai en Hong Kong. Meer informatie over TA Associates is te vinden op www.ta.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

 

Contacts

TA Associates
Marcia O’Carroll, 617-574-6796
mocarroll@ta.com
of
BackBay Communications
Zachary Tramonti, 617-391-0797
zachary.tramonti@backbaycommunications.com
of
Stephen Fishleigh, +44 203 475 7552
stephen.fishleigh@backbaycommunications.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr