17:41 uur 20-12-2017

XtraDesktop versnelt, schaalt en vereenvoudigt Desktop-as-a-Service (DaaS)-implementaties met Tintri

Tintri vervangt een op Atlantis ILIO gebaseerde oplossing door een Enterprise Cloud-platform

MOUNTAIN VIEW, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Tintri Inc, (NASDAQ: TNTR), een toonaangevende leverancier van enterprise cloud-platforms, heeft vandaag aangekondigd dat XtraDesktop, een Nederlandse IT-serviceprovider die een VMware Horizon Desktop-as-a-Service (DaaS) host, implementeert en beheert, Tintri’s all-flash opslagsystemen heeft ingezet.

XtraDesktop heeft Tintri uitgekozen om haar DaaS-test- en productieworkloads te ondersteunen en biedt zo een reeks verbeteringen ten opzichte van een eerdere op Atlantis gebaseerde oplossing, waaronder betere inzichten, lineaire schaalbaarheid, vereenvoudigd beheer en snellere instapmogelijkheden voor nieuwe DaaS-partners. De Tintri-systemen ondersteunen al meer dan 700 VM’s, met een capaciteit voor nog eens enkele duizenden.

De inzet van Tintri werd ingegeven door de behoefte om een krachtigere infrastructuuroplossing te leveren die gemakkelijker schaalbaar zou zijn naarmate de vraag naar de DaaS-service toenam. De implementatie heeft XtraDesktop in staat gesteld de problemen die ontstaan door het uitvoeren van meerdere workloads in dezelfde array te verminderen, terwijl het de mogelijkheid biedt om 2.000 VM’s te hosten op één Tintri-eenheid. Bovendien kan het bedrijf dankzij Tintri-analyse de capaciteitsvereisten nauwkeuriger voorspellen en vlot opschalen om de onboarding van nieuwe partners sneller te laten verlopen.

“Ik volg Tintri reeds een aantal jaren, dus ik wist al dat hun opslagsystemen met virtualisatiebewustzijn perfect zouden zijn voor ons,” verklaarde Marco Broeken, Chief Technology Officer bij XtraDesktop BV. “We hebben niet de moeite genomen om een Proof-of-Concept-test uit te voeren met een andere leverancier, aangezien geen van de andere oplossingen in de buurt kwam van de beheersbaarheid en flexibiliteit van de Tintri-systemen. We zijn van plan om Tintri te gebruiken voor onze productieworkloads in de toekomst.”

“XtraDesktop is nu en in de toekomst gericht op de behoeften van haar partners en begrijpt dat het vermogen om te schalen gepaard moet gaan met echt inzicht en analyse,” lichtte David Griffiths, VP van EMEA, Tintri, toe. “Ze hebben nu een oplossing die hun bedrijfsdoelstellingen ondersteunt en tegelijk de prestaties levert die DaaS-gebruikers eisen.”

Over Tintri

Tintri (NASDAQ: TNTR) biedt een cloudinfrastructuur voor bedrijven, gebouwd op een public-cloud-achtige webservices-architectuur en RESTful API’s. Organisaties gebruiken Tintri all-flash opslag met opschaling en automatisering als fundament voor hun eigen cloud – om flexibele ontwikkelomgevingen voor cloud-native applicaties te bouwen en cruciale bedrijfsapplicaties te laten draaien. Met Tintri kunnen gebruikers de prestaties van hun applicaties garanderen, algemene IT-taken automatiseren om de bedrijfskosten te verlagen, problemen in hun infrastructuur oplossen en de behoeften aan schaling van een organisatie voorspellen – de fundamenten van een modern datacenter. Daarom vertrouwen toonaangevende cloudserviceproviders en -bedrijven, waaronder Comcast, Chevron, NASA, Toyota, United Healthcare en 20% van de Fortune 100, op Tintri als het gaat om enterprise cloud.

Ga voor meer informatie naar www.tintri.com en volg ons op Twitter: @Tintri.

Toekomstgerichte verklaringen

Dit persbericht bevat toekomstgerichte verklaringen met betrekking tot onze relatie met XtraDesktop en haar toekomstplannen en de verwachte prestaties van onze producten. Deze toekomstgerichte verklaringen zijn geen historische feiten en zijn in plaats daarvan gebaseerd op onze huidige verwachtingen, schattingen, meningen en overtuigingen. De juistheid van dergelijke toekomstgerichte verklaringen hangt af van toekomstige gebeurtenissen en is onderhevig aan risico’s, onzekerheden en andere factoren buiten onze controle die ertoe kunnen leiden dat deze verklaringen niet kloppen en ervoor kunnen zorgen dat onze werkelijke resultaten, prestaties of verwezenlijkingen wezenlijk en nadelig verschillen van de resultaten die verwacht of geïmpliceerd worden door dergelijke verklaringen, inclusief de risico’s die zijn beschreven in ons laatste kwartaalverslag op Formulier 10-Q gedeponeerd bij de Amerikaanse Securities and Exchange Commission. Deze toekomstgerichte verklaringen gelden alleen op de datum van dit persbericht en, tenzij wettelijk vereist, nemen wij geen verplichting op ons om toekomstgerichte verklaringen te actualiseren om de feitelijke resultaten of latere gebeurtenissen of omstandigheden weer te geven.

© 2017 Tintri, Inc. Alle rechten voorbehouden. Tintri en het Tintri-logo zijn gedeponeerde handelsmerken of handelsmerken van Tintri, Inc. in de Verenigde Staten en andere landen. Andere hierin vermelde merknamen zijn alleen voor identificatiedoeleinden en kunnen handelsmerken zijn van hun respectievelijke houder(s).

Over XtraDesktop

Als onderdeel van Egroup Investments, het moederbedrijf van Uniserver, een toonaangevende leverancier van cloud- en IT-diensten in Nederland en koploper in cloudhosting, heeft XtraDesktop toegang tot superieure cloudinfrastructuren en expertise. Dit garandeert continuïteit en hoge beschikbaarheid. Samenwerking met XtraDesktop en Uniserver geeft toegang tot meer dan 70 specialisten op het gebied van werkruimte en infrastructuur.

Meer info: www.xtradesktop.nl en www.uniserver.nl.

Originalsprogsudgaven af denne bekendtgørelse er den officielle, autoriserede version. Oversættelserne er kun tænkt som en hjælp og bør sammenholdes med kildesprogsteksten, der som den eneste er juridisk bindende.

 

Contacts

TouchdownPR
Emily Gallagher
Tintri@touchdownpr.com
+44 (0) 1252 717 040

 

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is. Check out our twitter: @NewsNovumpr