16:07 uur 20-12-2017

Rockwood kondigt vorderingen van strategische planning aan

Verandering van bestuur; aanstelling Alexia Gottschalch als internationaal hoofd cliëntstrategie

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Rockwood Capital, LLC (“Rockwood”), een niet-beursgenoteerde vastgoedinvesteerder, heeft vandaag bekendgemaakt dat medeoprichter en senior beherend vennoot Peter Falco overstapt op de functie van Senior strategisch adviseur. Hij bekleedt die nieuwe functie vanaf januari 2018. In lijn met het opvolgingsplan van de firma blijven beherend vennoot Walter Schmidt, tevens medoprichter, en beherend vennoten Tyson Skillings en Pater Kaye de andere leden van de Bestuurscommissie van het bedrijf. Zijn blijven deze rol vervullen met steun van de andere vennoten van het bedrijf: medeoprichter Bob Gray, David Becker, Tony Lariño en David Streicher.  De heren Schmidt, Skillings en Kaye zijn respectievelijk 31, 15 en 15 jaar werkzaam voor Rockwood en zijn voorgangers.

 

Rockwood Announces Advancements in Strategic Planning

Modifies Management Committee Composition; Hires Alexia Gottschalch as Global Head of Client Strategy

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Rockwood Capital, LLC (“Rockwood”), a private real estate investment management firm, today announced that Peter Falco, Senior Managing Partner and a co-founder, will transition to the role of Senior Strategic Advisor beginning in January 2018. Consistent with the firm’s succession planning, Walter Schmidt, Senior Managing Partner and a co-founder, Tyson Skillings, Managing Partner, and Peter Kaye, Managing Partner, the other current members of the firm’s Management Committee, will remain in their current management roles with the continued support of the firm’s other partners: Bob Gray, a co-founder, David Becker, Tony Lariño and David Streicher. Messrs. Schmidt, Skillings and Kaye have been with Rockwood, including its predecessors, for 31, 15, and 15 years, respectively.

In addition to firm management, Mr. Falco has held leadership positions in client strategies, portfolio management and debt capital markets. In his new role, he will advise the firm with respect to client strategies, trends in global capital flows and policy initiatives that impact domestic real estate investment. Mr. Skillings will assume oversight of the client outreach efforts previously coordinated by Mr. Falco.

“My transition to Senior Strategic Advisor is part of a succession plan that Rockwood set in motion many years ago to ensure that the firm would remain well positioned to deliver outstanding performance to our investors over many years and investment cycles,” Falco said. “I have unwavering confidence in the management team and the ‘best in class’ investment professionals who are supporting them.”

“While we continue to evolve our organization to meet the needs of our clients over the long term, the central tenets of our investment philosophy have been in place for decades,” Schmidt added.

In addition, as part of the firm’s ongoing strategic planning, Rockwood has hired Alexia Gottschalch as a Managing Director and Global Head of Client Strategy. She will report to Mr. Skillings and be based in the New York office.

Ms. Gottschalch comes to Rockwood from J.P. Morgan Asset Management – Global Real Assets, where she was Head of Business Development and Client Strategy, Real Estate Americas. In that role, she led a team of eight client portfolio managers and was responsible for executing a capital strategy for the $70 billion real estate platform. Prior to that, Ms. Gottschalch held senior positions with Grosvenor, PGIM, Tishman Speyer and ING.

“We are very excited that Alexia has agreed to join the team,” Skillings said. “She is an accomplished real estate professional who brings tremendous experience and enthusiasm to the role. She shares our commitment to outstanding client service.”

About Rockwood Capital

Rockwood Capital, LLC (Rockwood), founded in 1995, is a closely-held, independently managed real estate investment management firm. It provides equity capital combined with real estate operating expertise for the repositioning, recapitalization, development and redevelopment of residential, office, research and development, retail and hotel space in select markets throughout the United States. Rockwood and its principals have invested on behalf of their clients approximately $26.6 billion of real estate through ten value-add vehicles and eight separate accounts. Today, Rockwood is a 78-person organization with offices in New York, NY, San Francisco, CA and Los Angeles, CA that manages a portfolio of approximately $3.5 billion of net equity value in approximately $9.4 billion of gross real estate value. Rockwood’s investors include public and private pension funds, endowments, foundations, insurance companies, fund of funds, high net worth individuals and family offices.

 

Contacts

Owen Blicksilver Public Relations, Inc.
Caroline Luz, 203-656-2829
caroline@blicksilverpr.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is. Check out our twitter: @NewsNovumpr