11:13 uur 18-12-2017

Bitcoin Romania en Twispay kondigen integratiepartnerschap aan waardoor gebruikers de mogelijkheid krijgen om bitcoin te kopen met bankkaarten

BOEKAREST, Roemenië & ZÜRICH–(BUSINESS WIRE)– Bitcoin Romania, vooraanstaand Oost-Europees Bitcoin exchange & brokerage bedrijf, en Twispay, een Europese betalingsverwerker en FinTech-pionier in Zwitserse handen, hebben vandaag de beschikbaarheid aangekondigd van een betalingsintegratie waarmee wereldwijde klanten de cryptocurrencies Bitcoin en Ethereum kunnen verwerven met behulp van Visa- en Mastercard-bankkaarten.

Ongekend in Roemenië, dit is een van de eerste Midden- en Oost-Europese integratiepartnerschappen die consumenten in staat stellen om hun kaarten te gebruiken voor de aankoop van cryptocurrencies. Tot voor kort konden beleggers alleen cryptocurrencies verkrijgen via bankoverschrijvingen en stortingen in contanten, maar de volatiliteit van de markten voor cryptocurrencies dicteert de behoefte aan extra operationele flexibiliteit. Beleggers hebben snellere, veiligere, betrouwbaardere en comfortabelere manieren nodig om aankopen af te ronden.

“Eén minuut kan het verschil maken tussen een verloren en een verdiend miljoen. Dat is precies de reden waarom het bieden van de mogelijkheid om Bitcoin en Ether te kopen via creditcards van cruciaal belang is in ons streven om een concurrentievoordeel aan te bieden aan de gebruikers van Bitcoin Romania. Door samen te werken met een door technologie gedreven financiële instelling zoals Twispay, gaan we onze klanten van verdere financiële flexibiliteit en functionaliteit voorzien. Samen zullen we alle gebruikersgerelateerde en regelgevingsuitdagingen aanpakken die de cryptowereld ons voorschotelt,” aldus George Rotariu, CEO van Bitcoin Romania.

“In sectoren waarin de tijd dringt, kunnen de betrouwbaarheid van de integratiemogelijkheden voor betalingsverwerking een bedrijf maken of breken. De mogelijkheid om online betalingen snel, veilig en gemakkelijk te accepteren, is cruciaal voor elke online onderneming, laat staan voor een cryptocurrency exchange. Het doet ons genoegen om bij te dragen aan de consolidatie van de leidende positie van onze partner op de Roemeense cryptomarkt en aan hun gestage stijging naar de top van de Europese cryptogemeenschap,” stelde Cristi Gheorghe, CMO van Twispay.

Bitcoin Romania is een toonaangevend Roemeens Bitcoin exchange & brokerage bedrijf dat een breed scala aan diensten aanbiedt, zoals online handel in cryptocurrencies en geldopname in de vorm van cryptocurrency naar lokale valuta. In 2014 heeft Bitcoin Romania de eerste Bitcoin-geldautomaat in continentaal Europa naar Boekarest gebracht. Meer infomatie op https://trade.bitcoinromania.ro/.

Gesteund door haar eigen wervende bank – Capital Financial Services – is Twispay een Europese betalingsverwerker en FinTech-pionier in Zwitserse handen die online handelaren voorziet van gestroomlijnde toegang tot een compleet portfolio van betaaldiensten tegen de meest concurrerende tarieven. Meer informatie op https://www.twispay.com/.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

 

Contacts

Bitcoin Romania
Mirona Noru
+40760431063
contact@bitcoinromania.ro
of
Twispay
Sorin Despot
+40373782729
press@twispay.com

 

Check out our twitter: @NewsNovumpr