14:55 uur 15-12-2017

Kymeta kondigt commerciële beschikbaarheid van KĀLO™ diensten voor mobiele internettoegang aan

KĀLO satellietcommunicatiediensten voor ‘s werelds enige in de handel verkrijgbare flatpanel, elektronisch gestuurde satellietterminals

REDMOND, Washington en LUXEMBURG–(BUSINESS WIRE)– Kymeta — het communicatiebedrijf die zijn belofte nakomt met betrekking tot wereldwijde, mobiele connectiviteit — en Intelsat S.A. (NYSE:I) — exploitant van ‘s werelds eerste mondiale netwerk — hebben aangekondigd dat de KĀLO internettoegang van Kymeta nu beschikbaar is met een brede initiële geografische dekking. Met de KĀLO internetdiensten herdefinieert Kymeta de manier waarop satellietdiensten gekocht worden, en dat mobiele communicatie net zo gemakkelijk te kopen is als een abonnement voor een mobiele telefoon.

KĀLO internet services, aangedreven door het IntelsatOne® Flex-netwerk, levert een brede connectiviteit in combinatie met ‘s werelds enige commercieel verkrijgbare flatpanel, elektronisch gestuurde satellietterminals van Kymeta, alsmede andere satellietterminaloplossingen. De Kymeta™ KyWay™ terminals en de mTennau7 antenne-subsysteemmodules openen nieuwe markten voor de satellietsector en stellen organisaties, die een mobiele internet met een hoge bandbreedte vereisen, in staat om onderweg zaken te doen. KĀLO biedt een unieke oplossing voor die sectoren die in het verleden traditioneel moeilijk toegang konden verkrijgen tot betrouwbare, betaalbare internet—verbonden auto’s, duurzame energie, commerciële visserij, spoorwegen, busvervoer en anderen.

“Met KĀLO levert Kymeta maximaal 4 Mbps mobiele internetdiensten in vertrouwde per-gigabyte-plannen,” aldus Dushyant Sukhija, Senior Vice President en General Manager van het KĀLO bedrijfsonderdeel van Kymeta. “De introductie van KĀLO markeert een revolutionaire verandering in de manier waarop satellietdiensten worden gekocht en geleverd. KĀLO levert een schaalbaar, flexibel, hoogwaardig netwerk met een hoge doorvoersnelheid en een brede geografische voetafdruk, en we maken dat mogelijk met servicepakketten die net zo gemakkelijk te kopen zijn als een abonnement voor een mobiele telefoon.”

De samenwerking tussen Kymeta en Intelsat maakt mobiele communicatie mogelijk waar het nooit tevoren beschikbaar was. “Gebruikers eisen connectiviteit die niet geleverd kon worden via de traditionele netwerken,” aldus Mark Rasmussen, VP en General Manager, Mobility, Intelsat. “Onze investering in Kymeta werd gedreven door de wens om de toegang tot kosteneffectieve connectiviteit te vereenvoudigen en versnellen, en om een baanbrekend wereldwijd satellietnetwerk te koppelen aan een baanbrekende satellietterminal. KĀLO is het bewijs dat onze innovaties op het gebied van technologie en bedrijfsmodellen nieuwe en grotere applicaties mogelijk maken.”

KĀLO is perfect voor situaties waar bedrijven consistent moeten zijn met betrekking tot de OPEX-prijsstelling voor hun wereldwijde mobiele en vaste internetdiensten. De eerste implementaties van KĀLO omvatten vaste omgevingen zoals bouwplaatsen, pauze-omgevingen zoals kampeerauto’s, en mobiele omgevingen zoals treinen en kleinere zeeschepen. Klanten — waaronder de FMC GlobalSat specialisten voor de sector voor duurzame energie — hebben voorafgaande aan de beschikbaarheid van het product, evaluaties van KĀLO uitgevoerd en zij namen het verschil persoonlijk waar.

De “Kymeta mTenna™-technologie met de KĀLO internetdiensten is zinvol voor de sector voor duurzame energie, en voor elke andere sector die behoefte heeft aan mobiele communicatie met een hoge bandbreedte,” aldus Adam Ferguson, Chief Technology Officer, FMC GlobalSat. “We konden KĀLO op afstand beheren door middel van een KyWay-terminal die we in het veld hadden opgezet. Ik ben meer dan een decennium lang werkzaam in de energie- en telecommunicatiesector en dit is het gemakkelijkste servicebeheer- en inbedrijfstellingsproces dat ik ooit heb meegemaakt. De KĀLO internetdiensten bieden een wereld van mogelijkheden die tot nu toe niet mogelijk waren.”

Over Kymeta

Wat is de ontbrekende schakel bij het verbinden van miljarden mensen met supersnelle mobiele toegang? Antennes. En Kymeta biedt de enige betaalbare elektronisch-gestuurde satellietantennes en terminals ter wereld. De antennes en terminals van Kymeta bieden hoogwaardige communicatie te land, ter zee en in de lucht, waardoor mobiele verbindingen beschikbaar zijn als u maar zicht hebt op de lucht boven u. Daarnaast werkt de grootste satellietaanbieder ter wereld, Intelsat, samen met Kymeta om de wereldwijde toegangsdiensten van KĀLO te leveren in combinatie met antennes en terminals van Kymeta voor het bieden van revolutionaire mobiele verbindingen. Zonder de Kymeta mTenna™ technologie zal verbinden en verbonden blijven met al die nieuwe satellieten tijdens een reis moeilijk of zelfs onmogelijk zijn.

Alles wat beweegt blijft verbonden met Kymeta. Overal.

Bezoek voor meer informatie kymetacorp.com en KALO.net.

Over Intelsat

Intelsat S.A. (NYSE: I) heeft het eerste Wereldwijde Netwerk met hoogwaardige, betaalbare video- en breedbanddiensten overal ter wereld. Intelsat’s Globalized Network combineert het grootste satellietnetwerk ter wereld met infrastructuur op land, managed services en een open, samenhangende architectuur waarmee klanten omzet kunnen boeken en bereik kunnen genereren middels een nieuwe generatie van netwerkdiensten. Duizenden organisaties, die miljoenen mensen wereldwijd bedienen, vertrouwen op Intelsat als leverancier van overal beschikbare breedbandverbindingen, multi-format videobroadcasting, veilige satellietcommunicatie en naadloze mobiele diensten. Het eindresultaat is een geheel nieuwe wereld, een die ons in staat stelt om het onmogelijke te doen, te verbinden met de meest verlaten plekken op aarde en de manier waarop we leven te transformeren. Ga voor meer informatie naar www.intelsat.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

 

Contacts

Zakelijke vragen voor Kymeta:
Kymeta Corporation
Lisa Dreher, +1 425-658-8724
Directeur Marketing
ldreher@kymetacorp.com
of
mediaverzoeken voor Kymeta:
The Summit Group
Amy Oliver, +1 801-990-1185
PR/Content Manager
aoliver@summitslc.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr