12:06 uur 08-12-2017

Kris Patrick benoemd tot President van Ergon Refining, Inc., en Ergon – West Virginia, Inc.

JACKSON, Mississippi, V.S.–(BUSINESS WIRE)– Ergon heeft Kris Patrick benoemd tot President van Ergon Refining, Inc., en Ergon – West Virginia, Inc., de raffinaderijen van het bedrijf voor nafteen- en paraffinehoudende producten. In deze nieuwe rol zal hij leiding geven aan de productieactiviteiten, levering en distributie, planning, en verkoop en marketing van Ergons bedrijfssector voor raffinage en marketing.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: http://www.businesswire.com/news/home/20171207006375/nl/

Kris Patrick, President Ergon Refining, Inc., and Ergon - West Virginia, Inc. (Photo: Business Wire)

Kris Patrick, President Ergon Refining, Inc., and Ergon – West Virginia, Inc. (Photo: Business Wire)

Patrick trad in 2000 bij Ergon in dienst als een procesingenieur en diende recentelijk als Senior Vice President voor raffinage, planning en levering, waar hij verantwoordelijk was voor raffinaderijplanning en economische aangelegendheden, raffinageactiviteiten, alsmede levering en distributie. Patrick maakt deel uit van Ergons senior managementteam, en is tevens lid van de raad van bestuur van de American Fuel & Petrochemical Manufacturers.

Patrick, oorspronkelijk uit Pelahatchie, Mississippi, behaalde in 2000 zijn Bachelor of Science graad in chemische technologie en in 2009 zijn Master of Business Administration met specialisatie in projectbeheer, beide aan de Mississippi State University. In 2016 voltooide hij het Leading Global Business-programma aan Harvard Business School .

“Tijdens zijn 17-jarige carrière bij Ergon, heeft Kris aangetoond dat hij een succesvolle en betrouwbare leider is,” aldus Emmitte Haddox, Ergons Chief Executive Officer. “Hij heeft een sleutelrol gespeeld in de groei van het bedrijf in de markt voor speciale oliën, en de raad is ervan overtuigd dat Kris zowel de ervaring als de vooruitziende blik heeft die nodig zijn om onze wereldwijde expansie voort te zetten.”

“Onze voortdurende investeringen in innovatieve productieprocessen en het steeds groter wordende distributienetwerk zijn het bewijs van Ergons toewijding om te voldoen aan de huidige en toekomstige behoeften van de klant,” zei Patrick. “We vergeten nooit het belang van uitzonderlijke klantenservice, een zekere levering voor onze klanten en een voortdurende verbetering van alle facetten van ons bedrijf.”

Ergon is ‘s werelds grootste producent van nafteenhoudende gespecialiseerde producten en ‘s werelds op één na grootste producent van ‘bright stock’. Ergon heeft twee gespecialiseerde raffinaderijen en een wereldwijd distributienetwerk. Het verkoopt basisoliën, verwerkingsoliën, elektrische isolatieoliën en inktoliën aan meer dan 90 landen. Ga voor meer informatie naar www.ergonnsa.com of volg ons op Twitter op https://twitter.com/ErgonOils.

Over Ergon:

Ergon, opgericht in 1954, is een groep van particuliere bedrijven die onder zes primaire bedrijfssegmenten opereren: Raffinage en marketing, asfalt en emulsies, transport en terminals, olie en gas, vastgoed, en corporate en overig.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Ergon, Inc.
Cathy Pendleton, 601-933-3531
www.ergon.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr