11:55 uur 01-12-2017

Andersen Global breidt uit naar Zwitserland met Reviglobal

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global betreedt op 1 januari 2018 de Zwitserse markt met de toetreding van Reviglobal SA tot het team van Andersen Tax te Lugano. Andersen Tax in Lugano is sinds 2014 een aangesloten bedrijf van Andersen Global. Het trad destijds bij onder de naam MDR Advisory Group en nam later de naam Andersen over.

Tiziano Ballinari is de oprichter en managing partner van Reviglobal. Met zijn nieuwe functie als lead partner bij Andersen Tax breidt hij het aantal partners uit tot zes. Hij is gespecialiseerd in nationaal en internationaal belastingadvies voor bedrijven. Tiziano was betrokken bij de herstructurering van een aantal Zwitserse bedrijven en heeft ervaring met beginnende ondernemers binnen en buiten Zwitserland.

“We hebben al een goede werkrelatie met Tiziano en de rest van zijn team en we kijken ernaar uit nog nauwer met elkaar samen te werken”, aldus Paolo Mondia, oprichter en managing partner van Andersen Tax te Lugano en co-regional managing partner voor Europa. “Met de toetreding van het team van Reviglobal kunnen we ons actief richten op de Zwitserse markt en tevens onze wereldwijde activiteiten verder uitbreiden.”

Tiziano sluit zich aan bij Andersen Tax, samen met zijn partners Mario Demarchi en Christian Crivelli. Mario heeft ervaring met het geven van belastingadvies aan particulieren en grotere en kleinere ondernemingen in Zwitserland en het buitenland. Hij is gespecialiseerd in de farmaceutische sector. Christian adviseert particulieren en grotere en kleinere bedrijven in binnen- en buitenland. Hij heeft ervaring op het gebied van boekhouding en human resources.

Het team van Andersen Tax in Lugano helpt particulieren en bedrijven bij vragen over nationale, internationale en zakelijke belastingen en is gespecialiseerd in directe en indirecte belasting, erfenisplanning, herstructurering van bedrijven, interne naleving, HR-management en consultancy voor bedrijven.

Mark Vorsatz, wereldwijd voorzitter en CEO bij Andersen Tax, voegt toe: “Dankzij de toetreding van het team van Reviglobal in Zwitserland kunnen we ons streven naar naadloze services in Zwitserland en Europa nu nog beter waarmaken. Ik kijk ernaar uit de stevige basis die we in dit land hebben verder te versterken.”

Andersen Global is een internationale associatie van juridisch afzonderlijke, onafhankelijke, aangesloten bedrijven met belasting- en wetgevingsprofessionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door het aangesloten Amerikaanse bedrijf Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 2500 professionals en heeft een aanwezigheid op meer dan 78 locaties via aangesloten kantoren en samenwerkende bedrijven.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

 

Contacts

Andersen Tax
Megan Tsuei, 415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr