12:28 uur 28-11-2017

New York CityPASS krijgt digitale versie met mobiele tickets

NEW YORK – (BUSINESS WIRE) – het speciale kortingsboekje van de stad New York City biedt nu een mobiele ticketoptie. Het New York CityPASS®-programma, dat reizigers 40% korting geeft op de toegang tot de allerbeste attracties in de Big Apple, waaronder het Empire State Building, het Metropolitan Museum of Art en het American Museum of Natural History, heeft een digitale versie gekregen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk de volledige release hier: http://www.businesswire.com/news/home/20171128005460/en/

Pack Pass biedt scherp geprijsde toegang tot de meest iconische attracties in 12 Noord-Amerikaanse bestemmingen en heeft zich er altijd op gericht reizen gemakkelijker en goedkoper te maken. De beslissing van het bedrijf om mobiele tickets aan te bieden – een stap die het gemak voor reizigers drastisch verbetert – begon vorige maand met de succesvolle lancering van een vergelijkbare optie voor het Tampa Bay CityPASS-programma.

Mobile Ticket Option Now Available for New York CityPASS Program

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– New York City’s original big-savings ticket booklet now offers a mobile ticket option. The New York CityPASS® program, which saves travelers 40% off admission to the Big Apple’s very best attractions, including the Empire State Building, The Metropolitan Museum of Art and American Museum of Natural History, has gone mobile.

This press release features multimedia. View the full release here: http://www.businesswire.com/news/home/20171128005460/en/

New York CityPASS mobile ticket. (Photo: Business Wire)

New York CityPASS mobile ticket. (Photo: Business Wire)

Offering packaged, discounted admission to the most iconic attractions in 12 North American destinations, City Pass, Inc. has always focused on making travel easier and less expensive. The company’s decision to offer mobile tickets—a move that dramatically enhances convenience for travelers—began last month with the successful launch of a similar option for the Tampa Bay CityPASS program.

“It was exciting to watch the debut of the New York mobile ticket option unfold in real time,” said CityPASS President and CEO Megan Allen. “Shortly after the option went live on our website, a pair of mobile tickets was purchased in Euros by a traveler who selected French as their language. Five minutes later, those same tickets were scanned for entry at one of our partner attractions.”

The language option is a benefit that will be applied to all future mobile ticket programs for other CityPASS partner destinations. Mobile tickets will be delivered to the purchaser’s smartphone in the language the buyer used while browsing the CityPASS website. For international visitors, it is especially helpful to have an end-to-end translated experience in the language of their choosing.

The New York CityPASS program includes prepaid admission to:

  • The Empire State Building (CityPASS day/night ticket includes two general admission visits: one during the day and a return visit the same night)
  • American Museum of Natural History
  • The Metropolitan Museum of Art
  • Option: Top of the Rock Observation Deck OR Guggenheim Museum
  • Option: Statue of Liberty & Ellis Island OR Circle Line Sightseeing Cruise
  • Option: 9/11 Memorial & Museum OR Intrepid Sea, Air & Space Museum

The included tickets are valid over a period of nine consecutive days, beginning with the first day of use.

The mobile ticket will work in the same manner as printed CityPASS ticket booklets, although instead of scanning a printed ticket at the attraction, the visitor will scan their phone. Mobile tickets, as well as ticket booklets, can be purchased online at CityPASS.com. Current prices (valid through Feb. 28, 2018): $122 for adults; $98 for children (6-17).

For 20 years, CityPASS ticket booklets and admission cards have been premier products for travelers who want to visit a destination’s top attractions while enjoying significant savings. CityPASS booklets/admission cards, which have a 98 percent customer recommendation rating, are available for New York City, Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Houston, Philadelphia, San Francisco, Seattle, Southern California, Tampa Bay and Toronto. For more information, visit CityPASS.com.

Prices and programs subject to change. CityPASS® is a registered trademark of City Pass, Inc., and the exclusive property of City Pass, Inc.

Contacts

CityPASS
Deborah Wakefield, APR, 503-292-4418
deborah@citypass.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is. Check out our twitter: @NewsNovumpr